turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

KiVihozzászólásai | válasz erre | 2012.12.29 19:02:53 (5254)
Mapsforge
[előzmény: (5251) pancserzso, 2012.12.28 20:50:39]

pancserzsohozzászólásai | válasz erre | 2012.12.28 20:50:39 (5251)
Teljesen véletlen találtam csak rá, hogy létezik map.turistautak.hu (meg terkep meg maps redirectol ide), ami egy eszméletlen jó térkép! Az opciói meg az árnyékolása egyszerűen szuper! Ismertem a hostcityset is (szintén tök véletlen, Locus-ban bukkantam csak rá), és az is jó volt, de ez még sokkal jobb.

Annyit szeretnék kérdezni, hogy miért nincs ez a térkép mindenhol linkelve/reklámozva még? Ezen az oldalon kb. 10 féle térkép van, linkek felül, oldalt, külön oldalon, stb. Plus a gc-n is vagy 5 féle térkép link, Java, Google Earth, fene tudja mi, amik közel sincsenek ehhez a térképhez. Miért nincs ez még agyonreklámozva? Pedig egyszerűen zseniális!

A másik nagyon jó, az a openmaps.eu vektoros offline térképei. Szintén sehonnan nincs linkelve, egy nap volt mire megtaláltam, hogy egyáltalán létezik. Ezzel a kettővel végre lehet egy Androidos telefont tökéletesen használni offline-online módban. OK, ez sajnos még nincs azon a szinten, mint a Garmin volt, de ha így fejlődik, akkor hamar akár ott is lehet. Nem akartok hivatalosan Mapforge kimenetet + színezést Locushoz Oruxhoz? Úgy mint az http://www.openandromaps.org/ aki egyszerre fejlesz térképet meg színezést Locushoz, Oruxhoz. A vektoros OSM térképek közül messze a legjobb.Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók