turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Old Eyehozzászólásai | válasz erre | 2013.08.25 19:02:09 (5704)
A geocaching.hu/turistautak.hu adatbázisának közös részét képezik a POI-k.
A térképszerkesztők a POI-kat MapEdittel szerkesztik. Erre külön, csak a turistautak.hu részére módosított MapEdit programot használnak; az eredeti, amelyet bárki letölthet, munkánkhoz használhatatlan. Ha ez nincs meg neked, ugorj el erre az Hogyan lehetek én is térképszerkesztő című anyagunkra; elején a A program, amivel rajzolunk c. fejezet tartalmazza a szükséges adatokat.

Foglald össze pár szóban, mire van szükséged! Többféle eszköz áll rendelkezésünkre.
[előzmény: (5703) -Atys-, 2013.08.25 17:57:11]

-Atys-hozzászólásai | válasz erre | 2013.08.25 17:57:11 (5703)
POI ügyben tudtok valami változásról? Úgy értem lesz valami előrelépés letölthetőség ügyben? Mert ha nem , akkor valaki elmagyarázhatná - privátban- mivel és hogyan szedjek le poi-kat saját részre. Próbálgattam már azóta, de csak a kedvem fog elmenni tőle. A POI-k kijelőlése még csak menne, de ott már elakadtam, hogy hozzak létre egy új Mp fájlt. Az én mapedit-em nem tud ilyet ( vagy ennyire bénázom) Meg aztán a mapedit szerint nincs annyi kategória a poi-k között, mint ami a tuhu-n van, és a nevek sem stimmelnek.. :-( Vagy nem jó programot használok, vagy tényleg ennyire bénázom...


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók