Az étteremből szintvonalat nézve nagyobb a skála - vagy étel- és italfoltos kockás abrosszal van leterítve az asztal vagy ha csak egy hajszált látni rajta, egyből lecserélik... Előző helyen a pincér kezén látni, hogy kertészkedett a délelőtt, az utóbbi helyen a séf fizeti a felszolgálok manikűr számláit is... Ezt talán az ételek árán lehet a legjobban lemérni.
A többi vendéglátó egységnél nincsenek ekkora eltérések, az árak itt alig térnek el.
Szoktam ellenőrizni, a POI-k felirata és típusa megfelel egymásnak? Gyakran találkozom olyan esettel, hogy 'XYZ eszpresszó' de a típus kocsma. Vakarom aztán a fejem... mert itt két eset van... vagy rossz a típusmegadás vagy a bejelentő tudta, hogy sajtos talléron, sós ropin, Balaton szeleten kívül nincs más sütemény és nem jellemző, hogy kávé csorog le a vendégek torkán :-)[ előzmény: (3958) FDorka, 2011.05.25 20:59:29] |