turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

fodor8peterhozzászólásai | válasz erre | 2021.01.08 08:34:02 (73333)
Javítottam, köszönjük a jelzést.
[előzmény: (73323) sebpali, 2020.12.27 18:42:02]

sebpalihozzászólásai | válasz erre | 2020.12.27 18:42:02 (73323)
Szervusztok! A Zebegényi körsétaút kapcsán jelenleg két helytelen részlet van a tuhu-n, de elvileg track nélkül javítható, a szükséges ösvények megvannak. Az OSM-en helyes. Szükséges javítások: (1) A sárga körséta "nagyobb kunkort" vesz, elmegy egészen a Málnás-völgy feletti kilátópontig (Sárga kör), és onnan fordul vissza a Bodzás-pihenő felé. (2) A Sárga sáv a régi "kunkort" rövidítve, a régi nyomvonalhoz képest északabbra, "egyenesebben" haladva éri el korábbi önmagát. Sematikus térkép http://mtsz.org/images/staticfilesimage/Bea/kezdo_org(1).png, jobb felső sarok nagyítva. Ha feltétlenül kell írjatok és szerzek tracket a körsétáról de bízom benne hogy fentiek alapján egyértelműen javítható. Köszönettel Sebestyén Pál, BTHE


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók