turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Old Eyehozzászólásai | válasz erre | 2017.02.28 12:36:11 (71688)
Bizonyítottan azt is láthattad, fontosabb dolgaim voltak, mint veled foglalkozni és csak a jéghegy csúcsát látod, de - tartok attól, - minden jel szerint, még azt sem, talán nem is akarod látni.

Feltett kérdéseidre nem tudok válaszolni, mert olyan témát feszegetsz, ami turistautak.hu célkitűzését nézve irreleváns, így nem érdekel, nem foglalkoztat.

Mivel megszólítottál... Emlékeztetőül:

A turistautak.hu Magyarország leggyorsabban fejlődő egyik(*) nonprofit térkép-portálja, ingyenesen hozzáférhető, igényes elektronikus térképszolgáltatásokkal.

A névben vállalt turistautakon túl a teljes közúthálózat és a települések utcaszintű térképezését is végzi, és elektronikus formátumok széles skáláján publikálja. Ezen túlmenően helyek sokaságát gyűjti és csoportosítja nyilvánosan elérhető adatbázisában, információkat szolgáltat, túraútvonalakat ajánl.

(* - aktualizálva)

Akik ide beléptek és tettek valamit, így vagy úgy hozzájárultak a turistautak.hu vállalt célkitűzésének megvalósításához és folyamatos teljesítéséhez. Egy idézettel próbálom veled érzékeltetni, hogyan kell ezt nézni:

Minden egyén munkája hozzájárul a nagy egészhez, és így annak halhatatlan részévé válik. Az emberi életek, az elmúltak, a ma létezők és az ezután keletkezők teljessége bonyolult szövedéket alkot, amely ... egyre bonyolultabbá és ezáltal egészében egyre szebbé válik. ... Az egyén élete csupán egyetlen szál ebben a szövedékben, és ugyan mit számít egy fonal az egészhez képest? (Isaac Asimov, ford. Füssi-Nagy Géza)

Közel ezer POI-val, egy híján száz track-kel, több mint kétszáz szerkesztéssel egy szál voltál a turistautak.hu szövedékében.

Most beálltál azok közé, akik nemcsak semmit sem tettek a turistautak.hu-ért, csak hívatlan betelepedtek és tudatosan-tudattalan sértegetik azokat, akik tudásukat, idejüket, pénzüket adták, adják a turistautak.hu-ért, megkérdőjelezik a természetjáró turistákért kifejtett tevékenységük hasznosságát, szükségességét.

Kérlek, gondolkozz el ezen. Most olyan vagy, mint a példabeszédből ismert ember, ki hallván a rádióból 'Vigyázat! Egy kocsi megy az autópályán szembe a forgalommal!' csak csodálkozik: 'Egy? Mindenki!'
Még megfordulhatsz.

Most visszamegyek a jéghegyhez és lemerülök. Ma reggel újabb hibajelzés érkezett a tuhus wikiről.
[előzmény: (71686) alnibell, 2017.02.27 22:35:25]

alnibellhozzászólásai | válasz erre | 2017.02.27 22:35:25 (71686)
Nos, fiúk, ha ez elégít ki benneteket, akkor csak folytassátok!
Nyilván nem veszitek észre, hogy már rég a trollok egy csoportjába tartoztok.
De ez számomra teljesen lényegtelen, nem érint meg.

Tudjátok, tartom magam ehhez: "Ha igazad van, megőrizheted a nyugalmadat. ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd."
Ennek megfelelően a kéretlen beleugatások nem zavarnak.

A ti összekacsintó huncutkodásotoknál sokkal lényegesebb, hogy az indító hozzászólás címzettje, az utóbbi évben felvett gyakorlatának megfelelően, most sem válaszolt, pedig azóta már bizonyítottan járt itt.[előzmény: (71680) hadidoki, 2017.02.27 17:29:34]

hadidokihozzászólásai | válasz erre | 2017.02.27 17:29:34 (71680)
:-)
Sokan próbálkoztunk már, de senki nem fogalmazott eddig ennyire szellemesen és találóan!
[előzmény: (71678) Lipták Roland, 2017.02.27 09:50:24]

Lipták Rolandhozzászólásai | válasz erre | 2017.02.27 09:50:24 (71678)
...évszázadok múltán, utódaink minden bizonnyal megemlékeznek majd a geo- és heliocentrikus világkép mellett, az alnibellcentrikusról is,...


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók