turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Csuháshozzászólásai | válasz erre | 2014.12.20 15:00:48 (69979)
Véleményem szerint helyes döntést szélesebb szavazói kör nagyobb eséllyel hozhat. Szerintem 3 szavazás volna érdemes csinálni: Első körben a trackelők, rajzolók,mindenki aki valaha trackelt rajzolt stb. Második szavazást a tulajdonos egyesület tagjai vagy akár minden geokesser részvételével kellene rendezni. Végül a felhasználók csoportja, ez lényegében egy nyílt szavazás lehetne amit a túrázós fórumokon hirdetnének meg. Végül a döntés a három rész döntés eredményeképp jöhetne létre. ( Most jöhetnek az ellenvélemények hogy a szabad turistatérkép és a lefektetett nagyszerű elvek ellenére ki melyik csoportot szeretné kizárni a döntésből. )
[előzmény: (69976) Hev, 2014.12.20 13:08:58]

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2014.12.20 13:08:58 (69976)
A zárt fórumról átemelem a bejegyzést ide is mert nem biztos, hogy minden érintett látja ott!

A turistautak.hu zárt fórumát a lista szerint 48 fő látogathatja.
http://www.turistautak.hu/Audit/OE_rajzolok.php

A szavazógépen ennek ellenére a most indított szavazásnál is 52 név szerepel.
http://www.turistautak.hu/vote.php

Számomra úgy tűnik, hogy a korábban jól működő szavazőgéppel jelenleg véletlenül problémák vannak, így sajnálatos módon - bizonyára teljesen véletlenül - minden itteni szavazás szabályossága erősen kérdésessé vált! Az is vitatható, hogy a most indult szavazáson kik is vehetnek részt, mivel a kérdés megfogalmazása alapján az esetleges korlátozás nem csak a zárt fórumra vonatkozik, a többiben pedig talán nagyobb a nyilvánosság szava!

A feltett kérdés meg fogalmazásával azért sem értek egyet, mert a turistautak.hu zárt fórum látogatói nagyrészt nem is tagjai az MGKE-nek, jogszerűen ez a közösség nem létezik, és főleg nincs az MGKE által biztosított közhasznú szolgáltatásokkal kapcsolatosan büntető vagy kitiltó jogosultsága.
Erre vonatkozóan csak javaslatot tehet a felhasználók egy nagy többsége az MGKE elnökség felé a döntést pedig csak Ők vagy a közgyűlés hozhatja meg.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók