turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Vgyurihozzászólásai | válasz erre | 2014.07.04 16:42:19 (68708)
Az adatlapomra eddig is rátalaltam, ott a régebbi bejegyzésedet láttam, de abból nem derült ki, hogy te rajzoltad is be. Amit a fórumon ajánlottak, hogy a feldolgozás dátumára klikkeljek, az az androids tabletemen nem működik, windózoson még nem néztem, mert az nincs kéznél.

Ami a lépcsős részt illeti, útvonaltervező lehet, hogy nem tervezne rá, de a megjelenése olyan, mint a Hajó utcáé. Amit nem látok semmiképpen sem indokoltnak, hogy a teljesen egyöntetű útrajzolat egy ponttól indokolatlanul megváltozik a park közepén. Az, hogy ott lépcső van jelölve, azt sehol sem láttam, igaz én csak az OMP raszterképét néztem.
[előzmény: (68707) FTom, 2014.07.04 14:07:58]

FTomhozzászólásai | válasz erre | 2014.07.04 14:07:58 (68707)
Látom, végül rátaláltál az adatlapodra, és talán kiderült onnan, hogy én szerkesztettem az anyagodat (az enyémmel együtt, mely egyébként bővebb és lényegesen pontosabb).
Nincs itt szó "félrevezető hibáról", hacsak nem a Te részedről - például a Görbe utca Nálad nem éri el a Honvéd utcát. Jól ismerem a környéket, laktam is valaha abban a fasoros utcában. Az új tértől a Hajó utcához gyalogutakat rajzoltam, melyek szaggatottként jelennek meg a TuHu és az OMP garminos kimenetein. Az egyik szakaszt lépcsőként rajzoltam. Honnan látod, hogy be lehet hajtani, mely program tervez rájuk autóval?
[előzmény: (68700) Vgyuri, 2014.07.04 08:40:48]

Vgyurihozzászólásai | válasz erre | 2014.07.04 08:40:48 (68700)
Mi történik a már berajzolt felmérésekkel később, ha pl. hiba van benne? A debreceni AranyJános téri felmérésem eredménye kis, de megközelítés szempontjából félrevezető hibával került berajzolásra. Hozzáírtam a felmérés laphoz az észrevételt, de azt nem tudom olvassa-e a rajzoló, akárki is ő? Adjak be a javításhoz új felmérő lapot?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók