turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

BáthoryPéterhozzászólásai | válasz erre | 2014.06.03 22:43:28 (68361)
"Én OSM csapatot nagyon agresszíven nyomulónak éreztem"

Hidd el, mi is ugyanolyan elvetemült bolondok vagyunk, mint ti, pénzt és időt nem kímélve az ország másik felébe utazunk, GPS-szel és füzettel rohangászunk az erdőben és álmatlan éjszakákat töltünk a felmérések berajzolásával. Minket is a lelkesedés hajt, minél több hasznos adat begyűjtése, egy szép és jól használható térkép készítése.

Biztosíthatlak, hogy egyikünk sem szándékozott agresszíven nyomulni. Ha mégis így érzed, az elnézésedet és türelmedet kérem. A TuHu közösségére én mindig is, most is tisztelettel tekintettem, rendkívül elszomorít, hogy páran az ellenséget látjátok bennünk.
[előzmény: (68350) rekasi, 2014.06.03 20:18:30]

rekasihozzászólásai | válasz erre | 2014.06.03 20:18:30 (68350)
Én személy szerint tisztelem Andrást és munkáját a TuHu-ban(ért), de abbahagyta ezt a munkát, hittem hogy csak elfoglaltsága miatt nem tud velünk foglalkozni, de most kiderült számomra, "másik lóra tett". Miért?
Én OSM csapatot nagyon agresszíven nyomulónak éreztem ezért nem is adtam át track-jeimet nekik. Én szeretnék itt a turistautak.hu csapatában tovább dolgozni egy agilis, rendes, nyitott vetető mellett. Persze az élet nem egyszerű dolog és lehet hogy mi a "vesztes lóra teszünk", de folytassuk itt.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók