turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

alnibellhozzászólásai | válasz erre | 2014.05.30 10:22:53 (67957)
Ha nekem szántad, akkor itt a válaszom:
Náhányad magammal néhány időtrabló dolgot elvégeztem, talán nem is keveset. Az nagyon más tészta, hogy ez többeket nem érkelt, még annyira se, hogy ne veszélyeztesse az eredményét.
Továbbá, nem hiszem el, hogy ne lenne itt néhány felkészült ember, aki a hozzáférés lehetősége mellett a jobb, egyöntetűbb munkát elősegítő kegészítő fejlesztéseket elvégezze a szerkesztési rendszeren.
[előzmény: (67951) Lipták Roland, 2014.05.30 10:14:03]

Lipták Rolandhozzászólásai | válasz erre | 2014.05.30 10:14:03 (67951)
Komolyan kérdem, ti nem érzitek szánalmasnak azt, hogy itt folyamatosan mindenki azon nyekereg, hogy *csak* ezt meg *csak* azt kellene *valakinek* ( valaki másnak ) megtennie, és akkor a TuHu ismét Nagy és Dicsôséges lenne, mint Rég, de a tutitudó, frankómegmondó emberek közül senki nem nyújtózkodik, hogy majd én-én-én megoldom, megcsinálom???


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók