turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2014.03.31 06:27:19 (67133)
Tanösvény.
[előzmény: (67127) Vgyuri, 2014.03.30 21:54:52]

Vgyurihozzászólásai | válasz erre | 2014.03.30 21:54:52 (67127)
A kék átlós vonal mindig valami helyi nevezetességhez vezet, vgy ilyesmi? Szilvásváradon a Szalajkavölgyi elágazástól a kék átló régen be van jelölve a Milleneumi kilátóig, egy 4állomásos multiláda is van mellette. De ez a jelzés megtalálható a kereszteződéstől a Szalajka völgy felé is, de az utolsót a Sziklaforrásnál találtam, a Fátyol vízesésig többet nem láttam. Akkor ezt a szakaszt adjam be trackkét? Szerintem felesleges tracket adni, mert ez egy ősrégen berajzolt útvonal, sőt a sárga és zöld jelzés is be van jelölve. Akkor ezzel a kék átlóssal mi legyen? Tkpp. az elágazásnál csatlakozik a kék átló meglevő részéhez, tehát egynek is tekinthető

De ha valaki bele tud tekinteni a természetjárók nyilvántartásába és kiderül, hogy a Sziklaforrás után a két átló valahogy felmegy a Milleneumi kilátóhoz (csak nincs még végig festve), az egy régi turista logisztikai problémát oldana meg, hogy aki a kilátóhoz is menni akar, meg a Fátyol vízeséshez is, annak ne kelljen ugyanazon az úton kétszer (oda-vissza) végigmenni, lehetne körutat tenni.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók