turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

petrot81hozzászólásai | válasz erre | 2022.01.05 16:35:40 (4329)
Van a beállításokban egy olyan kapcsoló, hogy "használja az aktuális zoom-szintet" - így saját helyre ugrásnál is ugyanott marad a zoom.

A markereket pedig lehet kisebbre venni, a térképbeállítások oldal alján van 0.5 és 0.75-ös szorzó ;)
[előzmény: (4328) hgabor1, 2022.01.05 15:52:29]

hgabor1hozzászólásai | válasz erre | 2022.01.05 15:52:29 (4328)
Fú, szuperek vagytok, köszönöm szépen a gyors segítséget. Nem mondom, hogy nem küzd vele a böngésző, de így már sikerült megoldani azt, amit szerettem volna! Igaz, a Geoládák alkalmazásban csak 30km- ig tudtam clustermentesen nézni a térképet, de böngészőben (Firefox) akár egész Európa szépen látszik! És igen, így már világos a clusterezés oka, mobilon pl. nem is látszana semmi, ha végtelen lenne a cluster zoom. Az ikonok is nagyobbak, a kijelző is kisebb... :)

És ha már itt a Geoládák fejlesztője, akinek egyébként gratulálok az alkalmazáshoz, azt meg szabad kérdeznem, hogy ha bal alul megnyomom a "kör négy pöcökkel" ikont, ami középre pozicinálja a térképet, ahol vagyok, akkor az miért ugrik ki a korábban beállított zoom-ból? Pl. lemegyek 30 méterre, megnyomom a kört és visszaugrik 300 méterre. Vagy ez is beállítás? Illetve még egy kérdés, hogy ugye azt a "Saját hely rögzítése középen" beállítással kell megadnom, hogy haladás közben scrollozzon is velem a térkép? Viszont így meg nem tudok másfelé szétnézni, mert mindig visszapattan a térkép a saját lokációmra... Lehet, hogy jobb lenne erre egy gomb, vagy ahogy a Locus csinálja: a kör megnyomására odaugrik, ahol vagyok, de ha kézzel eltolom a térképet, akkor kikapcsolja a középre rögzítést... (de elnézést, nem okoskodni akarok, csak egy feedback volt...)


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók