turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

petrot81hozzászólásai | válasz erre | 2021.06.08 10:20:24 (4129)
"Multi ládánál, ahol a pontokon a jelszó részleteit kapjuk meg és azt a pontok sorrendjében kell beírni, de a játékos tetszőleges sorrendben keresheti fel őket. "

Ezt picit helyesbíteném, mert nem ilyen szigorú :)

A pontok sorrendje tök mindegy. Annyi van a QR kódban, hogy az adott kód melyik pont jelszavát tartalmazza. Az, hogy milyen sorrendben gyűjti be és a végén milyen sorrendben fűzi össze, már mindegy (a láda leírása alapján kell).

A qr.geo-val kapcsolatban majd egyeztessünk, a mostani teszt kódot be tudom építeni a fájlba, de őszintén szólva én örülnék, ha esetleg szépen lassan elindulna valami 2020-as trendeknek megfelelő weblap fejlesztés is, mert sokkal macerásabb plain javascriptben fejleszteni, mint valami modern JS frameworkben.. Rohamosan nőnek a userek, megérdemelne az oldal egy rendes frontend/backend rendszert, korszerű technológiával.
[előzmény: (4128) V_Gabor, 2021.06.08 07:48:48]

V_Gaborhozzászólásai | válasz erre | 2021.06.08 07:48:48 (4128)
A fejlesztett geocaching.hu QR kód négy esetben használható a jövőben:

1) Hagyományos ládáknál
2) Virtuális ládáknál (ez gyakorlatilag megegyezik az elsővel)
3) Multi ládánál, ahol a pontokon a jelszó részleteit kapjuk meg és azt a pontok sorrendjében kell beírni, de a játékos tetszőleges sorrendben keresheti fel őket. Pl.:
3: ef; 1: ab; 2: cd >> jelszó abcdef lesz.
4) Rejtett pontos multi, ahol a következő pontot és a jelszórészletet kapja meg az app.

Ha petrot81 elkészült a qr.geo-ra a QR kód generálás kóddal, akkor elkészítem oda a leírást, specifikációt és pár példát is felteszek.

Szóval köbgyökvonós, ill. olyan jelszóképzéseket nem tud, ahol a pontokon kapott részleteket össze kell adni, vagy valami mást kell velük csinálni.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók