turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

BáthoryPéterhozzászólásai | válasz erre | 2016.10.26 20:01:29 (6939)
Azt mondod, tartsuk meg magunknak a tapasztalatainkat, hogy esély se legyen jobb térképet készíteni a közösség számára? Itt most pont a „szellemi tudásuk beadása” rész zajlott.
[előzmény: (6938) Old Eye, 2016.10.26 16:18:55]

Old Eyehozzászólásai | válasz erre | 2016.10.26 16:18:55 (6938)
Van néhány szempont, amire felhínám szíves figyelmetek.

A térképeket, amikben a tárgyalt szintvonalak szerepelnek, önszerveződő csoportok készítik saját anyagi kapacitásuk, szellemi tudásuk beadásával. Amit létrehoznak, olyan, amilyen. Aki használja termékeiket, tisztában van azzal, hogy nem vonhatók felelősségre hibás, pontatlan térképadataik miatt.

Aki kütyüvel kezében járja a terepet, a kijelzőn megjelenő térkép származzon az fizetôs (= megbízhatónak tekinthető) vagy ingyenes (= amatőrök készítette) forrásból, csak segédeszköz a navigálásra. Épeszű ember nem bízik meg benne teljesen, csüngjön akár Hochkar sziklafalán, kószáljon akár Kecskemét tanyavilágában.

Túlságosan belebonyolódtatok a témába.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók