turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

KiVihozzászólásai | válasz erre | 2013.07.20 15:47:11 (5501)
Mindkettőhöz ez kell: http://openmaps.eu/omphiking
[előzmény: (5500) crt, 2013.07.20 15:17:33]

crthozzászólásai | válasz erre | 2013.07.20 15:17:33 (5500)
Sziasztok!

Nemrég lettem egy Garmin Dakota 20-as GPS büszke tulajdonosa és két kérdésem lenne a turistautak.hu térképeivel kapcsolatban, amelyekre eddig még nem találtam választ:

1. Hogy lehet elérni, hogy a BaseCamp és a készülék is a turistautak.hu logóján is látható kis ikonokkal jelenítse meg a turistajelzéseket?

2. Szerettem volna azt elérni, hogy mikor túra közben navigálok a készülékkel, akkor a magasságprofil alapján előre lássam, hogy milyen mértékű emelkedők/lejtők következnek. Azt megtudtam, hogy útvonallal ez nem megoldható, viszont nyomvonallal elvileg igen.
Addig sikerült eljutnom, hogy a BaseCamp segítségével a megtervezett útvonalból készítettem egy nyomvonalat, de erre a nyomvonalra hiába próbálom alkalmazni a "Kiválasztott nyomvonalmagasság beállítása térkép alapján" funkciót, sajnos nem történik semmi változás, a nyomvonalon továbbra sincs magasság diagram.
Kérdésem, hogy hogy lehet ezt megoldani (akár egy külső program segítségével is)? Megtaláltam az SRTM_HUN nevű programot, viszont úgy látom, hogy a program csak megjeleníti a magasságprofilt, a magasságadatokkal ellátott nyomvonalat elmenteni már nem lehet vele.

Köszönöm a válaszokat előre is.

Zoli


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók