turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

tibbihozzászólásai | válasz erre | 2009.12.05 08:40:42 (3047)
Engem magpet reklámja sem zavart anno, pedig a főlapot még nézegetem is.
[előzmény: (3046) laszloistvan, 2009.12.05 08:07:12]

laszloistvanhozzászólásai | válasz erre | 2009.12.05 08:07:12 (3046)
A lehetőséget latolgatva, Andrásnak már jelezve és egyetértését bírva kérdezem tisztelettel a Kedves Kollégákat, lenne-e kifogás az ellen, hogy az általam fejlesztett T3D program lapjára Google (AdWords/AdSense) hirdetéseket csatoljak?

Ezzel talán egy feltehetőleg szerény, de mégis valami kis támogatás csepeghetne számomra azért a fejlesztőmunkáért, melyet az amúgy itt mindenki által (jómagamat is beleértve) ingyenesen végzett trackelő és rajzoló munka FELETT csinálok.

Mint ismeretes, nem hivalkodó, villogó bannerekről, hanem puritán kivitelű, a lap témájához kapcsolódó, célzott hirdetésekről van szó, és mindez természetesen a turistautak.hu szerkezetében és megjelenésében egységes laprendszerét NEM érinti, csupán a kimondottan saját fejlesztést tartalmazó, a turistautak.hu törzsétől megjelenésében is elkülönülő T3D-lapokat.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók