turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

tibbihozzászólásai | válasz erre | 2009.10.09 20:39:48 (2877)
Hajo progijánál nem hiszem, hogy jobbat/könnyebben használhatót találhatsz erre a célra: http://ertekeles.rallyinfo.hu/uploads//Kml2Gpx.zip
[előzmény: (2875) zsogall, 2009.10.09 09:33:12]

zsogallhozzászólásai | válasz erre | 2009.10.09 09:33:12 (2875)
Sziasztok!

GPS-es nyomvonalat szeretnék google maps-es térképen honlapba illeszteni. Az a kérdésem, hogy hogy lehet a nyomvonalat rátenni a google maps-re. Gondolom, hogy importálni kell, de ott csak kml/kmz adatokat fogad a gép, s nekem map source-os adataim vannak. Előszőr konvertálni kell? Hol és hogyan?

Próbálkoztam úgy is, hogy google earth-ben elmentettem másként a fájlt, s úgy már meg tudtam nyitni google maps-en, így már kirajzolódott a track, de nem szép egybefüggő egyenletes vonalként, hanem ponthalmazként. Természetesen rárajzolhattam volna erre a nyomvonalra egy szép színesvonalat, de nem hiszem, hogy ez ilyen bonyolult lenne.

Szerintem nem állok túl távol a megoldástól, de nagyon zavar, hogy nem jutok előre. Kérlek, segítsetek nekem! Előre is hálás köszönettel
Zsófi


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók