turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek
Típus:
városgeocaching.hu-n
Név:Kisbér
Szélesség (lat):N 47° 30,118'
Hosszúság (lon):E 18° 1,632'
Magasság:177 m
Település:Kisbér
Megye:Komárom-Esztergom
Bejelentő:Reggel
Dátum:2007.12.02 20:38
Település bemutatása:vendegvaro.hu

A kistérség központja Kisbér város, amely a Bakony-és a Vértes járatánál fekszik. Ezért nevezik a várost a " Bakony kapujának " is. Móri-árok alatt azt a hosszanti északnyugat- délkelet irányú, egy-két kilométer széles hasadékvölgyet értjük, amely Székesfehérvár és Kisbér között mintegy 50 km hosszúságban nyúlik el.

A város közlekedésföldrajzi szempontból kulcsfontosságú területen fekszik. Itt keresztezi egymást a Győrt-Székesfehérvárt összekötő 81-es főút, a Komárom-Kisbért összekötő 13-as számú főút és aTatabánya-Pápa harmadrendű közút. Így a város minden irányból megközelíthető.

A városban kersztezik egymást Komárom-Székesfehérvár, Pápa-Tatabánya vasúti szárnyvonalak is. A 13-as úton Komárom felé haladva 18 km megtétele után érjük a Budapest-Bécs M1-es autópályát. Kisbér közúton: Székesfehérvártól 50 km, Győrtől 36 km, Tatabányától 35 km, Komáromtól 26 km, Pápától 50 km távolságra fekszik. Autóbusz és vasút állomásáról minden irányba indulnak járatok.

város-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók