turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, ManningerM hozzászólásai
Mielőtt kérdeznél, olvasd el ezt: gyakori kérdések és válaszok (FAQ)

új hozzászólás | témák listája

Összesen: 3 db hozzászólás

ManningerMhozzászólásai | válasz erre | 2020.01.10 20:08:30 (77957)
Rendben, ki fogom próbálni. Köszönöm.
[előzmény: (77956) diego, 2020.01.10 19:25:33]

ManningerMhozzászólásai | válasz erre | 2020.01.09 12:50:46 (77955)
Kösz az információt. Akkor ezek szerint a gpx formátumban feltöltött ládák megjelenése a hagyományos. Ezzel még az volt a gond, hogy a regisztrált megtalálások nem jelentek meg a gpx formátumban feltöltött ládák megjelenítésében. Mind úgy jelenik meg, mint amiket még nem találtam meg.
A megtalálás helyszíni regisztrálását eddig csak egyszer teszteltem az Etrex 32x-nél. A láda mellett 1 m-rel sem jelezte, hogy megérkeztem, a navigációt én állítottam le. A Legend HCx esetében, ha elég közel voltam a keresett ládához, akkor azt jelezte, s egy előbukkanó menüben megnyomhattam a "talált" gombot. Ilyet az Etrex 32x-nél eddig nem tapasztaltam, bár arra számítottam, hogy ebben a két GPS között nem lesz különbség. A használati útmutató elég szűkszavú, említi ugyan a megtalálás dokumentálását, de azt a menüt eddig nem találtam meg.
[előzmény: (77951) diego, 2020.01.07 21:35:34]

ManningerMhozzászólásai | válasz erre | 2019.12.31 14:47:40 (77942)
Nemrég vettem egy Etrex 32x-et a már gyengélkedő Etrex Legend HCx helyett. Tesztelgetem és a ládázással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, mert az új GPS-en nem úgy működnek a dolgok, mint a régin. A geocaching.hu-ról groundspeak gpx formátumban letöltött és a GPS gpx könyvtárába bemásolt ládák megjelennek a térképen (és a geoládák menüpontban is), az információk is elérhetők, de az ikon nem mutatja, hogy az adott ládát már megtaláltam-e vagy sem. A terepi navigációval lehet ilyen ládát keresni, de a láda felett állva sem tudtam azt találtként megjelölni, mint a Legend HCx esetében. A térképi ládaikonok is másmilyenek, mint a régiek, s hiába adom meg a beállításban, hogy a hagyományos stílusban jelenjenek meg, nem változik semmi.
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók