turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

KiVihozzászólásai | válasz erre | 2014.08.09 16:09:45 (68913)
Minden ugyanúgy történik, csak a berajzolt térképi adatokat nem az OMP veszi át, hanem az OSM?
Nem. Azt jelenti, hogy sem az OMP sem az OSM sem veszi át. Azaz az itt rajzolt munkád csak az itt készülő kimeneteken fog látszani. Amit az OSM-re rajzolsz az fog az összes OSM alapún, köztük az OMP-n is.
[előzmény: (68912) Kiss_Karoly, 2014.08.09 15:20:26]

Kiss_Karolyhozzászólásai | válasz erre | 2014.08.09 15:20:26 (68912)
Elnézést kérek, ha egy agyonbeszélt problémára kérdezek rá, de négyhetes alapkiképzésen voltam, és a laktanyában eléggé el voltam zárva a külvilágtól. Az OSM-re való átállásról már olvasgattam korábban, a kérdésem konkrétan ... ez számomra, mint a TUHU rajzolójára milyen változást jelent? Minden ugyanúgy történik, csak a berajzolt térképi adatokat nem az OMP veszi át, hanem az OSM? Egyáltalán a GPS-em térképi állományát most honnan frissítsem? Nem feltétlenül kell ezzel a fórumot terhelni, elég gondolom, ha privátban felvilágosítást kapok a számomra legfontosabb változásokról. Köszönöm előre is.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók