turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

diegohozzászólásai | válasz erre | 2021.03.01 15:40:59 (78519)
3,7GB belső memóriát ír. Nyilván ebből nem a teljes használható, de egy komolyabb mennyiségű CN is elfér rajta. A TuHu olyan 100MB körül van teljes ország, max részletezettség. Én ugyan mindig az SD kártyára töltöttem, amikor az ismerősé nálam volt, és ment gond nélkül. Az egy térképet látsz problémára meg az említett átnevezéses dolog a megoldás. Mert amikor feltöltesz mapsource-ból egy térképe mindnek gmapsupp.img a neve. Sőt, ha van rajta gyárilag előre töltött annak is ez a neve talán.
[előzmény: (78515) chevy19, 2021.02.25 06:27:18]

chevy19hozzászólásai | válasz erre | 2021.02.25 06:27:18 (78515)
Sziasztok!

Garmin e trex 20x problémám van. Basecampen keresztül töltöttem rá innen az oldalról a komplett Magyarország túristautas verziót. A térképrészlet választásánál ha túl sokat jelölök ki egyszerűen kikapcsol a készülék az átvitel közben. Ha pl kettesével választgatom ki a tájegységeket, az átmegy, de a feltöltött 12 térkép közül csak egyet látok a készüléken. Olvastam a korábbi blogbejegyzést a témában, de az nem derült ki sajnos, hogy hogyan és honnan tudok olyan komplett Mo. túrista térképet feltölteni amit valóban meg is lehet nyitni magán a készüléken.
Kérlek segítsetek nekem, szeretnénk sokat kirándulni és szükségem lenne a készülékre.

Köszönöm előre is!

Csaba


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók