turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

ésKatahozzászólásai | válasz erre | 2020.11.19 19:40:09 (78397)
Kedves Robi!
Nagyon köszönöm a felajánlást. Amíg garanciális, próbálkozom a Navigate-tel. Már többször életet tudtak csiholni belé, de nem világos előttem, hogy ez mitől függ, néha a munkát átvevő kedvétől, türelmétől? Kísérletezni persze csak akkor tudok, ha életre kell. Pedig fontos lenni kideríteni, mert az ok ismerete nélkül nem lehet benne megbízni. Volt olyan, hogy este még rendben működött. aztán indulás előtt reggel eszembe jutott, hogy törlök a memóriájából aznapra nem releváns ládákat, nehogy megteljen a memóriája. És már újabb adat felvitele nélkül sem indult reggel. Menet közben csinált olyat, hogy elemcsere után nem indult. És nem az új elemben volt a hiba! Szóval egy rejtély, legalábbis előttem a be nem indulás produkálása.
[előzmény: (78396) vrobert82, 2020.11.19 09:28:31]

vrobert82hozzászólásai | válasz erre | 2020.11.19 09:28:31 (78396)
Jo lenne tudni, hogy milyen muvelettel, file-okkal akasztod ki a kutyut ...
Ha eljuttatod meg tudom nezni, de amig garis ugy gondolom oket lenne
celszeru (kotelezo) nyaggatni, es ezt nekik kellene megoldjak (javasoljanak
barmit amin valtoztatni kelleni, mint felhasznalasi mod ...)

Nem hiszem, hogy fizikailag hibas keszulekeket fogsz ki mindig. Nem tudom,
hogy hibas FW lenne, de meg lehet probalni regebbit felrakni ra ...
[előzmény: (78395) ésKata, 2020.11.18 18:56:22]

ésKatahozzászólásai | válasz erre | 2020.11.18 18:56:22 (78395)
Sziasztok!
Nem tudom, hogy van-e valakinek ötlete. Egy e-trex touch35-tel kínlódom jó ideje. Derült égből villámcsapás és nem indul. Már kétszer cserélte a készüléket a Navi-Gate, mert nekik se indult be. Volt olyan, hogy a szoftvert telepítették újra. (Ha egy héten nem megyek be hozzájuk, valószínűleg pezsgőt bontanak!) A múltkor ugyan életet csiholtak bele hosszas kérésre, az az egy ötletük volt, hogy Basecampből vagy Mapsource-ból töltsem fel a ládákat. Azóta így jártam el. Ma este is, amikor ellenőrizni akartam, hogy fent vannak-e a ládák, már megint nem bootolt be. És a bal felső sarkot is hiába nyomom, akkor se reagál. A múltkor már megkérdeztem, hogy másik típusra fizetnék rá, de nem lehet addig, amíg van ilyen készülék! Amúgy az országban csak rendelésre van, a múltkor 2 hét is kevés volt, hogy megérkezzen. Van valakinek ötlete azon kívül, hogy jobb kézzel dobjam el a bal vállam felett a júliusban vadiúj és ezért garanciális gépet?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók