turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

NagyKGhozzászólásai | válasz erre | 2015.05.16 20:44:37 (73640)
Azt, hogy a gépeden (PC) lévő programokkal mi történt nem tudom. A Dakota20-ról azért tünt el az előzőleg feltett térkép, mert ha külön-külön rakod fel a térképeket, akkor a kütyün ugyan olyan névvel szerepel mind a kettő, és az utóbbi felülírja az előbbit. Erre van két megoldás:

a: felrakás után átnevezed a kütyün lévő térképet, (***.img) és utánna mehet a következő.
b: együtt rakod fel az összes térképet.

A mapszószban együtt kijelölhető az összes térkép ( vagy térképszelvény) amit fel akarsz tenni a kütyüre. A Mapsource egy kicsit egyszerübb mint a BaseCamp, valamivel kevesebbet is tud, de a Dakota20-hoz bőven elég.
[előzmény: (73639) Vándor-ló, 2015.05.16 18:47:42]

Vándor-lóhozzászólásai | válasz erre | 2015.05.16 18:47:42 (73639)
Sziasztok! Segítséget kérek, nagyon újonc Garmin-os vagyok. Az eddigi Magellan Explorert váltottam Dakota 20-ra. Elsőre csont nélkül ment minden, Mapsource és turistautak a számítógépre, térkép át a kütyüre, minden OK. Openmaps gépre, rendben. Kütyüre, eltűnt a turistautak térkép. Közben felkerült a számítógépre a BaseCamp (mert miért ne, de kár volt nagyravágyónak lenni) eltűnt a Mapsource. BaseCamppel nem tudtam, hogy kell átküldeni a GPS-re a térképet újra. Mindent előről: Gépről összes program le, Mapsource 6.13.7 fel, nem települ vagy nem indul. Próba más módszerrel, más verzióval. 6.16.3 fent van, megy, hurrá. Turistautak fel, Mapsource nem látja. Rendszer-visszaállítás n-szer, újrapróbálkozás n-szer, eredmény ugyanaz.
És most?
Előre is köszi!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók