turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Mengyánhozzászólásai | válasz erre | 2015.04.03 16:52:11 (73286)
USB-Soros átalakítóval elvileg működnie kellene. Persze lehet, hogy ki kell próbálni párat, amíg kiderül, melyikkel jó. Ja, és még valami: ikonra jobb gomb/Tulajdonságok -> kompatibilitás fülön XP SP3 mód ÉS Rendszergazda jog a programnak! Először ezt próbáld ki. Ha nem jön be, akkor próbálj meg feltenni egy mapszószt. Letöltöd pl a Naviguide frissítést a garmin.hu-ról, csak arra vigyázz, hogy a legeslegalsó változatot töltsd le (133MB). Ha nem térképes a készüléked (emlékeim szerint nem az), akkor nyugodtan lehet használni DEMO feloldó kóddal. Remélem ez a kis trükk nem lett warez az elmúlt 4 évben, és engem nem fognak alfélen billenteni ezért.
[előzmény: (73279) mikszi, 2015.04.02 14:59:38]

mikszihozzászólásai | válasz erre | 2015.04.02 14:59:38 (73279)
Lehet, hogy figyelmetlenül olvastam a korábbi bejegyzéseket, de nem találtam olyan felvetést, amely azal a problémával foglalkozna, hogy Win8 alatt nincs már soros port a hagyományos értelemben. Eddig az Etrex Euro-ba az EasyGps programmal töltöttem át a ládakoordinátákat, Win8 alatt viszont a progi nem tud COM portra kötni. Van megoldás?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók