turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Mákoshozzászólásai | válasz erre | 2014.08.26 19:10:03 (71892)
Szerintem próbáld meg az openmaps.eu oldalról az Openmaps Hiking Map és az OMP Hiking TrailMarks kettőst egymáson, egyszerre bekapcsolva a GPS-en. Kis piktogramokkal jelennek meg a turistautak jelei a vonalakon. Csak e miatt tértem át én anno erre.

[előzmény: (71890) SagFeri, 2014.08.26 18:31:38]

SagFerihozzászólásai | válasz erre | 2014.08.26 18:31:38 (71890)
Lenne még egy kérdésem:
Néha az utak neveit (pl.: K+, P4) nem teszi ki a térképre és össze vissza kell görgetni, nagyítani-kicsinyíteni hogy valahogy méltóztasson kiírni. Na ettől frászt lehet kapni. Rápillantok, és fogalmam sincs melyik jelzett úton vagyok éppen. Nem mindig van így, de elég gyakori jelenség hogy eléggé bosszantó legyen. Oregon 550 ugyanilyen béna. A régi eTrex gépeknél ez mindig nagyon jól látszik. Az utak neveit már a legnagyobbra tettem, de ez sem segített. Lehet ezt valahogy orvosolni?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók