turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

salahozzászólásai | válasz erre | 2013.12.22 19:34:35 (70230)
ugyanaz a google-s térkép, mint a guglimeps, tehát olyan, amilyen. nekem márciusban jár le néhány tájegységre az előfizetés, de nem fogom megújítani, mert semmi pluszt nem adott a túrákhoz. (egy ideje már nincs is rátöltve a gépre)
én nem javaslom, de lehet másnak jobb tapasztalata
[előzmény: (70229) vecsbal, 2013.12.22 19:29:44]

vecsbalhozzászólásai | válasz erre | 2013.12.22 19:29:44 (70229)
Van, aki használ BirdsEye-t?

Azt szeretném kérdezni, hogy a maximális, vagy egyéb felbontású letöltés élesben milyen minőségű képet ad (screenshot-ért köszönet), mert ami a demo módban letölthető, az szerintem kritikán aluli. Tervezett túrák előtt néha néztem Google Earth-őt, és csomószor volt olyan erdészút, dűlőút, amit a térkép nem jelölt, vagy ritkás, ligetes erdő, ami megint csak nem látható a térképen, de útlevágásra jó lett volna. Nem azért a 7.500,-Ft-ért/év, de inkább kerüljön 2x annyiba, csak legyen is értelme. Mármint legalább közelítse a felismerhetőséget Google Earth-höz képest. Ha jók lennének képek, már rendelném is a micro SD kártyát a kütyübe:)))


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók