turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Mengyánhozzászólásai | válasz erre | 2011.03.13 10:06:34 (55636)
Azon a Navon-on nem iGO van véletlenül? :-)
Lehetőségeid:
- Feltornászod a Russa vagy Navitel progikat, ezzel valszeg kilövöd a garanciáját a készüléknek, de benne van a pakliban a téglásítás is. Nem vagyok képben a dologban, amikor én vettem az első és eddig utolsó "nem Garmin" készülékemet, akkor még annak is örülni kellett, hogy a PDA tartalmaz GPS vevőt, a PNA még ismeretlen fogalom volt. 4,5 éve teljesít korrekten, több, mint 300e km-en navigált már el, számos ládát találtam meg Russa-val. Eszem ágában sincs lecserélni, de ha megtenném, valószínűleg _előtte_ utánanéznék, melyikre tudom feltenni valamelyiket. Nekem még egyszerű volt, mert a PDA-es ládázás gyak. egyet jelentett a Russa-val való ládázással.
- Letöltöd a Mapsource programot, feltelepíted a Turistautak térképet alá, megtervezed az útvonalat benne, elmented, Wingdb-vel track-é, majd GPSBabellel igo track-é konvertálod, és feltöltöd iGO alá. De úgy emlékszem, a GPSBabel is el tudja végezni a Route-Track konverziót, tehát a Wingdb lépést megspórolhatod.
- Garmin GPS vásárlása, már térkép nélküli készülék is jelentős előnnyel bír. Annál is Mapsource alatt kell megtervezni az útvonalat, és már mehet is a készülékre. Persze bonyolultabb utak esetén itt is célszerű track-é konvertálni, mert akkor 500 pontból állhat az út 125 helyett. Sajnos nem csak két pontból szokott állni, a kezdő és célpont, hanem minden forduló, törés egy-egy újabb pont.
- Beletörődsz, hogy az iGO városi navigációs eszköz, így csak városi ládákat keresel vele. Mellesleg az aksija is csak annyit bír.
[előzmény: (55633) castrop, 2011.03.12 20:32:45]

castrophozzászólásai | válasz erre | 2011.03.12 20:32:45 (55633)
Üdv mindenkinek!

Nemrég regisztráltam és rögtön problémám támadt az első úti céllal.Beírtam egy környéki ládát és bevisz a dzsindzsásba. A készülékem NAVON N660-os. Nem tudnátok valamilyen térképet mondani, ami tartalmazza a turistautakat/földutakat is?Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók