turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Kincsvadászó Kalózokhozzászólásai | válasz erre | 2010.03.19 19:15:37 (47442)
Ne érts félre kérlek! Nem döngölöm le más munkáját. Akkor a "muszájt" úgy fogalmazom át, hogy sok egyéb mellett próbáltam valami extrát hozzátenni a közösségi értékekhez, de a hasznához mérten aránytalanul sok ráfordítást vett ki belőlem és inkább maradok a kaptafánál. Hogy jobban értsed, legalább annyira macerás, mint Bug-ot elhozni és beregisztrálni :)! A kütyüm track rögzítés funkcióját és a játékot én kiiktattam. Valaki szereti és élvezi húzni a nyálat, nézegetni a Google mapson és megosztani is velünk. Ha megyek valahol, bizony többször eszembe jut ez és hálás vagyok érte! A bejegyzésem lényege a készülék szövegbeviteli képességére vonatkozó volt, ezt próbáltam megosztani az én szemszögemből.
[előzmény: (47437) diego, 2010.03.19 16:06:49]

diegohozzászólásai | válasz erre | 2010.03.19 16:06:49 (47437)
Én nem azt mondtam, hogy mindenkinek kötelező trackelni, mert erről szó sincs. Csak ha már az ember ingyen használja más munkáját, legalább ne dörgölje azoknak az orra alá akiknek köszönheti.

KakukKata: Értelem szerűen ez rád nem vonatkozik, technikai okok miatt. A másik meg az, hogy a tied is track, és egy úthoz amúgy is kell 4-5 track. Ezért töltök fel néha én is.

Kincsvadászó Kalózok: a trackeléshez nem kell különösebb képzettség. De az a te magánügyed, ha nem szeretnéd kitapasztani, hogyan is kell. Mondjuk ha mindenki így állna hozzá a TuHu sem létezne. Ahogy anno Matula bácsi is mondta: "nem akarásnak nyögés a vége"


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók