turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

olahtamashozzászólásai | válasz erre | 2013.07.18 17:37:23 (453)
Sajnos a tulajdonos ezt jelenleg bármikor megteheti, ha nagyon erősködünk, akkor pedig nem engedélyezi, hogy a turistaút át vezessen a területén.
A megoldás nem egyszerű, mert törvényi szabályozások szükségesek, így a kormányt is be kell vonni az egyeztetésekkor az ilyen problémák miatt is.
[előzmény: (452) 2013.07.18 13:32:54]

hozzászólásai | válasz erre | 2013.07.18 13:32:54 (452)

Üdv. Mindenkinek!

A bakonyban jártunk a múlt héten, túráztunk gyönyörű helyeken, de sajnos egy felháborító dologra kell, hogy felhívjam a figyelmét azoknak akik esetleg Döbrönte felől a sárga jelzésen Bakonyjákó irányába indulnának. 3 kisgyerekkel indultunk el Döbröntéről és Bakonyjákó előtt valaki villanypásztorral lezárta a turistaút kivezető szakaszát, mert marhákat legeltettek. Véleményem szerint egy jelzett turistautat senki nem zárhat le! Egyébként az út elején semmi nem jelezte, hogy lezárták az utat!

Nagy nehézségek árán tudtunk csak kijutni a járható útra, ember magasságú csalán, bozót között, patakon átgázolva, mert valaki úgy gondolta, hogy ezt megteheti!

Ha valaki tudja, hogy hol lehet ez ellen tenni, kérem tegye meg, hogy mások ne járhassanak így!!!!
Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók