turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

alnibellhozzászólásai | válasz erre | 2016.08.30 16:04:35 (6858)
"A gondolkodás sem kötelező de néha ajánlott. "

Ezzel fenntartás nélkül egyetértek.

Csakhogy mielőtt leírnék valamit, azt mindig átgondolom. Lehet, hogy nyelvtanilag vagy a megfogalmazásában hibásan kerül a posztok közé, de még soha nem kényszerültem arra, hogy 180 vagy akár csak pár fokos fordulatot kelljen tennem a későbbiekben.
És ebben alapvetően az a meghatározó, hogy gyakorlatilag soha nem ellenérvek sorakoztak föl az álláspontommal szemben. Azok elmaradtak, jött helyettük más, ugyanúgy, mint most.

Még hogy elmagyarázzák százszor, egyszer sem. A jelzett igényt tudomásul veszem, de semmiképp nem tartom a többség igényének. A többség régóta hallgat, korábban se szólt, vagy mert nem érdekelte a téma vagy mert nem akart belefolyni a diskurzusba.

ad. #6852) Lipták Roland
"Ha valamiről nem tudsz, az nem okvetlenül azért van ám, mert szándékosan eltitkolják előled. Hanem pl. azért is lehet, mert semmi közöd nincs hozzá, és fel sem merül, hogy bevonjanak. Mondjuk pl. azért, mert a részvételed semmilyen hozzáadott értéket nem képviselne.

És ezen felesleges megsértődni; engem sem vonnak be sem a törvényhozói munkába, sem a rákkutatásba, sem a Tesco üzletpolitikájának kialakításába. Pedig van véleményem mindegyikről, és tök okosakat tudnék szerintem mondani. És mégsem esik rosszul."


A végére először.
Nos, engem sem izgat, ha nem kapok részletes vagy akármilyen szintű tájékoztatást a helyi kórház szervezési sémájának változtatási szándékáról vagy a MÁV menetrend összeállítási szempontjairól, de itt nem is ilyesmikről van szó. Van viszont egy közös témánk.

Azt írod, semmi közöm hozzá.
Azért ezt egy kicsit átgondolnám. Meg azt is, hogy tudnék-e hozzátenni valamit.

Úgy emlékszem, hogy egyedüliként írtam le, tettem közzé itt a továbblépést szolgáló elképzeléseimet, amelyek során közöltem azt is, hogy mit miért. Hagytam időt a felvetéseim megvitatására, mielőtt hozzáfogtam volna a megvalósításuknak. Nem váltottak ki nagy érdeklődést, de különösebben nem vitatta azokat senki.
Jó, ne nevezzük eltitkolásnak a háttérben folyó ténykedést, de az attól még mindaddig fedésben marad, amíg a végeredmény napvilágra nem jut. Az alkalmazott fejlesztési módszer alapja lehet a bizalmatlanság vagy rosszabb esetben a megvetés, mint ahogy azt eggyel korábban jelezted.
[előzmény: (6855) Hev, 2016.08.30 14:14:40]

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2016.08.30 14:14:40 (6855)
Mindenkinek lehet véleménye és egyáltalán nem kötelező mindenkinek azonos véleményen lenni. Nyilván nem nagyon vitatható, hogy én is szerettem a turistautak.hu-t bővíteni és ennek megvédése érdekében a végsőkig is elmentem. Igaz akkor sem az lépett akinek - szerintem - kellett volna, hanem valójában a jogaival visszaélő senki elvette az egyik kedvenc elfoglaltságomat. Nyilván ezzel másokat is megfosztott valamitől de azt is tudom, hogy mások meg kárörvendően szemlélték ezt.

Én már pályán kívülről nézem a dolgokat és valóban dühítő tud lenni, hogy valaki nem képes felfogni, hogy egyedül áll azzal amit képvisel és rajta kívül mindenki más véleményen van.
Nyilván nem lenne bonyolult megérteni, hogy a többség bármennyire kicsi is nem fog egy szöges ellentétet képviselő véleményt figyelembe venni és még energiát sem érdemes arra pocsékolni, hogy ezt századszorra is elmagyarázzák.

A gondolkodás sem kötelező de néha ajánlott.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók