turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek




épület
épület

Típus:
étteremgeocaching.hu-n
Név:Napsugár étterem
Szélesség (lat):N 47° 37,222'
Hosszúság (lon):E 19° 20,579'
Magasság:233 m
Település:Gödöllő
Megye:Pest
Bejelentő:johann g (Lud)
Dátum:2006.03.23 10:35
étterem típusaétterem
frissensült körettel1300 Ft

"Vannak olyan éttermek, amit családok csinálnak. Ahol mindenen a gasztronómia szerelmeseinek kézjegye látható, ez esetben ízlelhető is.

A Kulai család 23 éve vezet egy máig zsúfolásig teli éttermet Gödöllőn, közel az M3-as levezető úthoz.. E 23 év tudása, tapasztalata, fejlesztései, mindig azonos minősége összegződik a családi étteremben, ahol minden családtagnak saját területe, saját ételei vannak. Jutka néni például 23 éve minden nap megfőzi az étterem híres Blahai gombóclevesét. És még mindig ugyanolyan finoman, mondják ezt azok a visszatérő vendégek, akik már több évtizede, vagyis a megnyitás óta patronálják Gödöllő városának eme kis ékkövét.

Az étterem történetét legjobban azok mesélhetik el, akik az évek alatt kipróbálták, újra és újra az összes ínyenc falatot, a Kulai remekműveket.

Bízunk benne, hogy 23 év múlva ugyanezt írhatjuk le magunkról."
http://www.napsugar-restaurant.com/

Gödöllő, Rét u. 1/a.
Telefon: 28-410-416

étterem-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése

-vegetáriánus konyha
-nemdohányzó helyiség
-légkondicionálás
-fizetés kártyával

Megjegyzések:
lozi 2006.06.10 Fénykép:
Ma kipróbáltuk...
Miután a pincért megtaláltuk az emeleten, a kivetítő előtt (foci VB-be feledkezve), rendeltünk. Az Egger sör nagyon finom volt, a Blahai gombócleves ízletes. A zöldborsmártásos steak... zöldbors alig akadt benne, ellenben gomba rengeteg. Ilyet még nem láttunk, pedig sokszor rendeljük ezt az ételt. Kimondott gombaszósz volt. Annak, aki nem szereti a gombát, kisebb megpróbáltatás egy ilyesmi a tányérján... A vajas csirkemell szimpla de jó, mellé a kanálnyi zöldborsó (így szezonban) elég kevéske volt. A sültkrumpli azonban nem fagyasztott, nem egyenhasáb, hanem házias, finom.

A mosdó modern, jól felszerelt. Parkolási lehetőség a saroképület elött. Épp esküvői vacsora volt odabenn, de a kapu előtt tudtunk parkolni és benn is bőven volt hely.

Összességében vegyes érzelmekkel távoztunk.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók