turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek









Típus:
mikulás-ajándékgeocaching.hu-n
Név:És még ez is egy édes kis meglepetés ;)
Szélesség (lat):N 47° 32,048'
Hosszúság (lon):E 19° 3,051'
Magasság:95 m
Valószínűleg Budapest külterületén
Közeli települések:Budapest III. kerület 1.34 km Ny felé, Budapest XIII. kerület 1.36 km K felé, Rózsadomb 2.59 km DNy felé
Megye:Budapest
Bejelentő:emerzee
Dátum:2005.12.06 01:41

Sziasztok, Ti édes kis mosolygós Gyerekek!

Megint eljött a Mikulás ideje. Neki is indultam a világnak. Kapott is minden gyerek ajándékot, virgácsot, kinek, kinek érdeme szerint, de mivel nekem nagyon tetszik ez a játék, amit a szüleitekkel, barátaitokkal játszotok, ezért úgy döntöttem, hogy Nektek, még egy kis kincskeresősdit is szervezek. Az országban mindenfelé el lett rejtve mindenféle ajándék, édesség. Keressétek meg, és ha megtaláljátok, tiétek a jutalom! Ügyesek legyetek!

Mikulás.

Ez a csomag véletlen pottyant ki a zsákomból. Pont egy Japán kert közepébe esett. Ide aztán óvatosan tessék felmenni! Ha van nálatok fényképezőgép, most álcázhatjátok magatok természetfotósnak! Csak ügyesen! Vigyétek el az egész csomagot, vagy ha mégsem, akkor jelezzétek a poi-nál, hogy maradt még ott valami. Köszi!

mikulás-ajándék-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Megjegyzések:
emerzee 2005.12.17 02:17
Hát, tényleg nem volt a legszerencsésebb rejtés, de tanultam belőle. Azért köszönöm, hogy megpróbáltátok! Én megtaláltam! ;)

Beszedve!
csiperke 2005.12.10 11:27Fénykép:
Mi sem találtuk, de nem bántuk nagyon, mert a másik kettő meglett. És volt okunk ismét ide jönni, csodálni a teknősöket. csiperke, Ferkó, Adrián
erchegyia 2005.12.07 15:42
Hááát... Kimentem. Kerestem. Nem találtam. Pedig kivételesen GPS is volt nálam. Sikerült 1m alatti távolságra megközelíteni a műszer szerint, de nem leltem semmit. Ki vitte el?!

Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók