turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Jujuhozzászólásai | válasz erre | 2022.10.23 20:10:45 (4612)
Köszi Fazék,
- Google: szuper a fejlesztés, várom :)
- Geomap: ezt korábban is tapasztaltam, hogy GARMIN-ra nem igazán jól működött, olyan gpx-et ami a ládaleírást, stb. tartalmazza, és a garmin készülékben a ládák között, nem az útpontok között jelenik meg nem tudtam készíteni.
Korábban ezért az volt a menetrend, hogy geomap volt jó nézegetésre, tervezgetésre, a letöltést a google oldalon készítettem.
Alapból a telefont használom a g:hu-val, de túrán ha a garmint használom, megy folyamatosan, akkor azon is jó látni a ládákat, és akkor csak loggoláshoz használom a telefonos applikációt.

Egyébként azt nehéz lenne betenni a geomap-ba, hogy ott is lehessen személyre szabni a letöltést, azaz többféle formátum, kiválasztani hány log legyen benne, stb. Akár úgy, hogy a képernyőn szűrés után visszahoz a gc oldalra ahol már listaszerűen jelennek meg a geomap-ban kiválasztott ládák, onnan már a személyre szabás lent meg van oldva.
[előzmény: (4611) Fazék, 2022.10.23 19:56:55]

Fazékhozzászólásai | válasz erre | 2022.10.23 19:56:55 (4611)
Szia,
- a /geomap nekem két napja még jól működött, és más sem panaszkodott rá mostanában

- a google oldal valóban átalakítás alatt van, ... már ugye OSM látszik alaptérképnek, ... de a letöltés biztosan nem jó, meg egyéb hibája is van.

- ha térkép nélkül használod a letöltést, akkor viszont hibátlan, tehát itt --> https://geocaching.hu/caches.geo

[előzmény: (4610) Juju, 2022.10.23 19:17:27]

Jujuhozzászólásai | válasz erre | 2022.10.23 19:17:27 (4610)
Sziasztok, letöltő oldalakkal az alábbi problémába futottam:
- Gusty, a geomap által generált gpx file esetében ha azt a garmin készülékre másolom nem mutat csak egy ládát. Nem tudom azt sem hogy mit kéne tenni, lehet-e ennek beállításait (milyen gpx formátumban töltse le, pl. groundspeak, vagy más) paraméterezni, mint a többi letöltőoldalon
- a google letöltési oldalon - ahol lehet változtatni a formátumokon - most csak a 4 db olyan láda jön le, aminek koordinátái ki vannak nullázva (nem létező ládák).
(Garmin Oregon 600-ra szeretném tölteni)


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók