turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térkép-frissítések
(a térképszerkesztők megjegyzései)

Összesen: 1 db frissítés

Karancs, Medves és Heves-Borsodi-dombság nagyszabolcs 2011.03.27 08:10
S4 turistaút paraméter valósághű megjelölése már létező útra a réti-kereszttől Rónafalu felső buszmegállóig: helyszíni bejárás alapján, a track korábban feltöltve. A felfestést, az fennsíkra a szükséges akácoszlopok megvásárlását, helyüknek kijelölését, leásását a Rónafaluért Baráti Társaság és személy szerint én támogattam, a jelzések felfestését és hivatalossá tételét a Nógrád Megyei Természetbarát szövetség végezte, Gubola István vezetésével.

Rónafalu utcanevek: bejártam gyalog az elnevezett utcákat, fényképeket készítettem.

Salgótarján-Rónabánya településhatárai: fotók és becslés alapján. További utcák vannak felméretlenül, a településhatárt később pontosítani kell.

Földrajzi elnevezések: Szénégető-tető és hosszak: ez a faluszerte köztudomású és a kataszteri térképen használt neve ezeknek a helyeknek. A faluban ingatlannal rendelkezem, havi rendszerességgel járok fotózni az érintett helyekre.

"belépés csak engedéllyel" útparaméter: szigorúan védett természeti területre vezető út, csak engedéllyel használható. A táblát lefotóztam az út elejénél.

"útburkolat módosítása" a Rónai út DK-i végénél levő zsákutcában: a házam előtt levő utcaszakasz paramétere belterületi típusra javítva, mivel nem szekérút, hanem burkolatlan utca.

feltöltötte pgyp

Egy lapon megjelenő sorok száma:


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók