turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Körös körül 70
Dátum: 2014.09.13 07:30 - 15:00
Hossz: 67 km
Emelkedés: 140 m
Süllyedés: 140 m
Idő: 16:50'
MTSZ pontszám: 102.5
Tájegység: Körösvidék, Kis- és Nagy-Sárrét
Felhasználó: Kiss_Karoly

Útvonal letöltése GPS-be
Útvonal megjelenítése Google térképen (maps.google.com)
Útvonal letöltése Google Earth-be (.kml, Google Earth telepítését igényli)
Útvonal megjelenítése a tájegység térképén (kísérleti, SVG, lassú)

Itiner
Itiner visszafelé

Megjegyzés hozzáfűzése

Általános Iskola (Kastély) - Újladány - Irigy föld - Hereföld - Vesszős-ér - Délő - Fás - Parlagi erdő - Bikeri - Méhes - Túzokos - Majta - Dondorog - Nádor-ér - Kuruttyoló - Tikos - Kéthalom - Perjés - Paphalma - Szilva-rév-zug - Sebes-ér - Páskom -

2014. szeptember 13-án rendezzük meg ötödik alkalommal a Sárrét Teljesítménytúrákat. A 15 és a 30 km-es gyalogtúrák mellett negyedik alkalommal írunk ki egy 68 km-es MTB túrát is Körös körül néven.
A 2011-ben kiírt közel 70 km-es táv mellett, elsősorban az ifjabb korosztály részéről igény mutatkozott rövidebb távra is, így 2012-ben kitűztünk egy 35 km-es résztávot is, ami a 70 km-es táv egyik fele.
Aki úgy gondolja, hogy csak hegyvidéken lehet nehéz, embert próbáló terep, bizony téved. Megfelelő kondícióval és felkészültséggel rendelkezőknek javaslom. Normális időben nem vészes. De mi az esély a Viharsarokban arra, hogy a mélyebben fekvő területeken nem áll meg a víz, nem dagaszt sártengert az eső, nem vájnak árkokat az útba a gépek, nem tárcsázzák fel éppen a javítás szándékával, vagy éppen a szárazság nem szabdalja fel kétujjnyi résekkel? Esetleg nem keveredsz el az útjelzések ellenére az elágazó földutakon?
Linkek:

Megjegyzések:
Kiss_Karoly 2012.08.10 00:54
-


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók