turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek




A szervezett túra térképe
A szervezett túra térképe

Típus:
sportgeocaching.hu-n
Név:Fűzfő körtúra
Szélesség (lat):N 47° 3,955'
Hosszúság (lon):E 18° 2,392'
Magasság:121 m
Település:Balatonfűzfő
Megye:Veszprém
Bejelentő:Walterhal
Dátum:2011.08.08 17:30

"Aki nem járta, Fűzfőt nem látta." A Balatonfűzfői Civil Társaskör és a Fűzfői Atlétikai Klub Természetbarát Szakosztálya 2004- ben indította el kellemes gyalogtúra rendezvényeinek sorozatát. A közel 10 km hosszúságú, jól követhető zöld sávval jelzett önmagába záródó útvonal végig vezet bennünket Fűzfőfürdő, Fűzfőgyártelep, Tobruk városrészeken. Az útvonal azonban nemcsak aszfaltos városjárás, van benne árnyas gyalogösvény, művelt földek közötti mezei út és erdőjárás is. Évente június első szombatján a BCTK által szervezett rendezvényen lehet megtenni a Körtúrát.
A Balaton mellett egyedülálló rendezvény az idén harmadik alkalommal, 2011. augusztus 13- án megrendezésre kerülő Fűzfő Éjszakai Körtúra. A Körtúra megrendezése nem időjárásfüggő.
Nevezés a Közösségi Házban (József A. u. 12.) lévő indítóállomáson, 19:30 és 21:00 óra között, nevezési díj 300 Ft (14 év alatt és 65 év felett ingyenes). A részvétel lehet egyéni, párban, vagy csoportban. Minden résztvevő túralapot, térképet valamint emléklapot és kitűzőt kap. A túra zárása és eredményhirdetés éjfélkor.

sport-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók