turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, sakos2 hozzászólásai
Online és letölthető térképek, Windows, Android és iPhone alkalmazások

új hozzászólás | témák listája

Összesen: 3 db hozzászólás

sakos2hozzászólásai | válasz erre | 2019.01.31 20:23:05 (2186)
Nekem is először akkor jelentkezett a probléma, amikor feltettem a Locus-t kipróbálni és a két app között váltogattam. Aztán elkezdett Locus nélkül is jönni és egyre gyakrabban. Sajnos nem emlékszem, hogy milyen volt a GSP ikon amikor a hiba jelentkezett. Az viszont biztos, hogy a pozíciót mutató nyíl szürkére váltott. Ebből láttam azonnal, hogy nem friss a pozíció.
Felraktam az új verziót. Majd beszámolok az eredményről.
[előzmény: (2180) bigmick, 2019.01.29 20:36:05]

sakos2hozzászólásai | válasz erre | 2019.01.28 22:03:53 (2178)
Sajnos nálam praktikusan minden 5-10 percben, amikor előveszem a telefont megnézni a térképet, akkor ezt tapasztalom. Így nem is tudom használni az appot. Kénytelen voltam váltani.

V_Gabor. Köszi, logikus magyarázat, de eszembe sem jutott volna.
[előzmény: (2177) riasztos csapata, 2019.01.28 15:40:39]

sakos2hozzászólásai | válasz erre | 2019.01.27 21:05:28 (2175)
Sziasztok,
Korábban nagyon sokat használtam a g:hu alkalmazást, de az utóbbi időben megbízhatatlanná vált. A telefon Sony XZ1C. még 8-as android verzióval tapasztaltam, hogy az 1.6.x verziójú szoftver időnként, néhány lezárás és képernyő feloldás után elvesztette a GPS-t,mármint nem mutatta, hogy hol vagyok. Kilépés és újraindítás után megint mutatta az aktuális pozíciót.
Közben a telefon frissítettem 9-es androidra, de a hiba maradt. Azt is észrevettem, hogy hiába nyomom a GPS ikont nem történik semmi, tehát kikapcsolni sem tudom.
Benéztem ide a fórumra ésláttam, hogy megjelent az 1.2.6c, ami már android 9-re is optimalizált. Telepítettem, de sajnos semmi változás. A GPS-t időként elveszti az alkalmazás, de az ikon szerint semmi gond. Továbbá a GPS ikon nem reagál az érintésre. A telefon GPS-e hibátlan, más alkalmazással vígan hasít, miközben a g:hu nem látja az aktuális pozíciót.
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók