„Kezdőlap” változatai közötti eltérés

A Turistautak.hu wikiből
(Kategóriák)
 
13. sor: 13. sor:
 
-->
 
-->
 
== Kategóriák ==
 
== Kategóriák ==
* [http://www.turistautak.hu/wiki_new/Kateg%C3%B3ria:K%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9g Közösség] - A közösség életével foglalkozó lapok.
+
* [http://www.turistautak.hu/wiki/Kateg%C3%B3ria:K%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9g Közösség] - A közösség életével foglalkozó lapok.
* [http://www.turistautak.hu/wiki_new/Kateg%C3%B3ria:Szerkeszt%C3%A9si_megbesz%C3%A9l%C3%A9s Szerkesztési megbeszélés] - A térképkészítéssel kapcsolatos megbeszélések.
+
* [http://www.turistautak.hu/wiki/Kateg%C3%B3ria:Szerkeszt%C3%A9si_megbesz%C3%A9l%C3%A9s Szerkesztési megbeszélés] - A térképkészítéssel kapcsolatos megbeszélések.
* [http://www.turistautak.hu/wiki_new/Kateg%C3%B3ria:Szerkeszt%C3%A9si_szab%C3%A1lyok Szerkesztési szabályok] - A legfontosabb tudnivalók
+
* [http://www.turistautak.hu/wiki/Kateg%C3%B3ria:Szerkeszt%C3%A9si_szab%C3%A1lyok Szerkesztési szabályok] - A legfontosabb tudnivalók
* [http://www.turistautak.hu/wiki_new/Kateg%C3%B3ria:Szerkeszt%C3%A9si_seg%C3%ADts%C3%A9g Szerkesztési segítség] - A térképrajzoláshoz készült leírások, útmutatók.
+
* [http://www.turistautak.hu/wiki/Kateg%C3%B3ria:Szerkeszt%C3%A9si_seg%C3%ADts%C3%A9g Szerkesztési segítség] - A térképrajzoláshoz készült leírások, útmutatók.
* [http://www.turistautak.hu/wiki_new/Kateg%C3%B3ria:Technikai_seg%C3%ADts%C3%A9g Technikai segítség] - A GPS készülékek, programok használatával kapcsolatos leírások
+
* [http://www.turistautak.hu/wiki/Kateg%C3%B3ria:Technikai_seg%C3%ADts%C3%A9g Technikai segítség] - A GPS készülékek, programok használatával kapcsolatos leírások
  
 
== Archív ==
 
== Archív ==

A lap jelenlegi, 2014. június 19., 21:08-kori változata

Ez a turistautak.hu wiki oldala.

20080517 0946 Soponya GPS.gif

Az oldal elsősorban azért jött létre, hogy közösen tudjuk megszerkeszteni és közzétenni a turistautak.hu-val kapcsolatos dokumentációt, háttéranyagokat, gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat.

Szerkesztési jogosultsághoz be kell jelentkezni. A bejelentkezés közös a geocaching.hu / turistautak.hu felhasználónevekkel, tehát ottani felhasználónévvel és jelszóval lehet belépni (lásd a lap tetején levő "bejelentkezés" hivatkozást). Az első bejelentkezéskor létrejön a felhasználónév ebben a rendszerben, utána már automatikusan bejelentkezik a munkamenet (session) vagy a letárolt bejelentkezés (cookie) alapján is.
Fájlfeltöltés is működik már, lásd a Speciális:Feltöltés oldalt.

Leírások

A turistautak.hu-val kapcsolatos dokumentációt, háttéranyagokat, gyakran ismételt kérdéseket foglalja össze a Leírások oldal.

Kategóriák

Archív

Lásd még: Kronológia
  • Felmérő- és térképszerkesztő Tábor Zalában: 2009. július 26 – augusztus 1.
  • 2009. április 4-5. hétvégén volt a Zalai-dombságban szervezett trackelés, zalaszentgróti bázissal.