turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek
Típus:
geo-eseménygeocaching.hu-n
Név:Etyeki pincelátogatás 2006
Szélesség (lat):N 47° 26,878'
Hosszúság (lon):E 18° 45,605'
Magasság:174 m
Valószínűleg Etyek külterületén
Közeli települések:Etyek 817 m DNy felé, Pusztazámor 5.29 km D felé, Herceghalom 5.55 km É felé
Megye:Fejér
Bejelentő:Saladin9
Dátum:2006.01.24 11:03

Ismét megrendezésre kerül a tavaly nagy sikert aratott pincelátogatás ugyanot,, mint akkor. Mérei Béla és kedves családja ismét szívessen vendégül lát bennünket!
Tavaly óta nőtt a borkínálat, ezért érdemes rendesen felkészülni. A költségek kb 3000Ft a beszálló, de ennél biztos többet költesz, ha jössz, mert amit ott adnak, azt nem bírod otthagyni.
Február 25 9-kor találkozó Kelenföldön, az vasút/busz végállomáson, és onnan indulunk busszal. A busz még szervezés alatt.
Kérek mindenkit, jelezze időben részvételi szándékát:
Saladin9-nél!

Kedves Etyeki Pincézők!
A Volánbusz etyeki járata 10:10-kor indul az Etele térről. Találkozó: Etele tér, 10 óra! A beugró: 3000Ft.
Ha valaki még jönni akar, jöhet, csak szóljon időben!

geo-esemény-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Megjegyzések:
L@zy 2006.02.28 21:50Fénykép:
Még pár kép a buli végéről.
L@zy 2006.02.28 16:30Fénykép:
Habár egy picit megkésve, de szeretnék én is köszönetet mondani Saladinnak a remek szervezésért és a résztvevőknek a kitűnő hangulatért. Nagyon jól éreztem magam, kellemes kirándulás volt, csak egy picit lassan tértem magamhoz. :-)
Hogy milyen is volt, leírni nem szükséges a képek önmagukért beszélnek.
Csigabiga 2006.02.26 10:51
Hű!
Túléltem a tegnapi napot! :o)
Még kissé másnapos vagyok (ennyi bort én két év alatt sem iszok meg), de jó volt! Finom borokkal kínált minkat házigazdánk és a felesége meg isteni pörköltöt főzött. Csak azt sajnáltam, hogy a végén nem tudtam vásárolni egy palack mazsolabort, mert elfogyott mire észbe kaptam.
A viszonylag rossz idő ellenére kiváló hangulatban gyülekeztünk és a Csapat nagyobbik részével felkerestük Radpeter közeli ládáját is, amely így elérte, sőt meghaladta a 100 megtalálást. Közben csatlakozott hozzánk Bal3, valamint Kosárfonó, Dc3, és Pupu is megérkezett a pincéhez.
Csoportosan - Etyek nevezetességeit megtekintve - elsétáltunk a Bortárhoz, ahová közben Mozoék is odaértek.
Lecuccoltunk, és kezdetét vette borkóstolás. Házigazdánk szakszerű előadást tartott a borokról, mi meg vidáman ízlelgettük őket.
A kóstolgatás hatása már érződött a hangulatunkon, amikor megérkezett az Eledel. Isteni fínom Pince-pörkölt volt a bográcsban. Már az illata is sok jót ígért, ami kicsit később be is bizonyosodott! Evés után folytattuk a borok ízlelgetését, vissza-vissza térve egy korábbi ízhez. Közben megérkeztek Contearék is, így teljes lett a létszám. Igen vidám hangulatban, sztorikat mesélgetve szórakoztattuk egymást, majd Pupu (mivel dolga volt) eltávozott körünkből.
Azután sajnos eljött az a szomorú pillanat, amikor nekünk is indulni kellett. Elsétáltunk a buszmegállóig és nagyon vidáman hazajöttünk.
A hazaútról már nekem is vannak kihagyások a memóriámban, de reggel itthon ébredtem, tehát valahogy hazajutottam! :o)))
Kösszönöm szépen Saladinnak a szervezést, házigazdánknak a vendéglátást, de legfőképpen Mindannyiunknak a kiváló hangulatot! :o))
Igen jó napot töltöttünk el Egymás társaságában!

<a href="http://gc.izer.hu/albumok/visit/etyek2006/">Itt megtekinthetőek többünk fotói!</a>

<a href="http://www.etyekibortar.hu/?page=talalk">A vendéglátónk WEB-oldala!</a>

És koordinátája:

N 47° 26,654'
E 18° 45,533'
M: 183 m
Mr Zerge 2006.02.26 08:40Fénykép:
Nagyon kellemes napot töltöttem el az etyeki bortúrán. Köszönöm Saladinnak, hogy megszervezte ezt a közös kirándulást. Nagyon jól éreztem magam a kiváló társaságban, a borok várakozáson felüli ízükkel tették emlékezetessé ezt a napot.
Üdvözlettel Mr Zerge.
dc3 2006.02.25 20:33Fénykép:
Hölgyek és Urak!

Ismét bortúra!

Nagyon jól éreztük magunkat. Mérei Béla és családja kedves vendéglátása, valamint a résztvevők igazán jó hangulatot teremtettek. Az ilyen összejövetelek meggyőznek arról, hogy vannak még a Föld hátán olyanok, akikkel bárhol, bármikor szívesen töltjük együtt időnket, főleg, hogy közös mániánk a geocaching igazán összeköt minket.. Szívünkhöz közelálló csapat jött össze és ezért köszönet egy nagyszerű embernek, a főszervezőnek, Saladin9-nek!

kosárfonó & dc3

Bal3 2006.02.25 11:01Fénykép:

csak még pár képet hagy tegyek fel....
Bal3 2006.02.25 11:00Fénykép:
Áve!

Ez az esemény is úgy kezdődött, mint a hetem bármely napja. Kavarodással:-)
Elindulás után rájöttem, hogy tegnap az MTV székháznál elejtett GPS-em nem akar holdat találni, semmi gond, majd telefonon megkérdek a helyszínen valakit&#8230; hoppá, hol a telefonom. Vissza haza érte, kedvesem már nem is mondott semmit :-) MrZerge PMR-en irányított Etyek túloldalára, fő a csapatszellem, miért is nem sétálnék veletek visszafelé 2 km-t :-) Megérkezés utáni első pohár bornál szemem nem rebbent, hogy egyedül nekem nem töltött a tulaj :-) Aztán már csak az uborkát ette el előlem pár &#8222;jóarcú&#8221;, meg sem említve a fényképezőgépek viasszal telelocsolását :-) Jó kis hangulat kerekedett elég hamar. A borok finomságát a Mérei mester előadása tette még élvezetessé.
Többet nem is írok, aki ott volt élvezte, aki nem az meg úgy sem értené :-) Csigabiga jól leírt már mindent mire én ideültem a gép elé.
Jó egy ilyen csapathoz tartozni!
Köszi!

Üdv Bal3
ui.: Köszi Pupu az ajándékot!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók