turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, Csöpke hozzászólásai
új hozzászólás | témák listája

Összesen: 2 db hozzászólás

Csöpkehozzászólásai | válasz erre | 2010.02.03 20:07:24 (3168)
A kártyán a gmappsupp.img fájlt szoktam újra cserélni, miután sentmap-al csináltam egy egyesített img fájlt az éppen frissen letöltött turistatérképekből. ( turistautak-garmin-loader.exe [49.6 MB] a teljes változat [IMG] - az ebben lévő Garmin Map Source map-okat egyesítem). Remélem érthető amit leírtam. Eddig a feltöltés után rajta voltak a térképen a ládák, de most nincsenek. Most azt csináltam, hogy feltettem így a térképet és külön a PoiLoader-el felvittem az összes ládát a saját POI-k közé. Most így látszanak a térképen, de semilyen információt nem tartalmaznak, régen mutatták a láda koordinátáit, ha rámentem.
Nekem a PDA-mon Garmin mobil XT van. Az előbb leírtak erre vonatkoznak.
A Nokia telefonomon van egy Smart GPX, abból ki tudom szedni az adatokat, de így mind a két készülékre szükségem van. Eddig ez nem kellett. Ládakereséshez a Nokia telefonom navigációját használom, külső GPS vevővel ez a legpontosabb eddig.Az optimális az lenne, ha a telefonom Nokia térképeire rá tudnám tenni a ládákat, de a SmartGPX AddOn-t tanúsítvány hiba miatt nem tudom feltelepíteni, így a ládák a Nokia map-on sincsenek rajta. Persze tulajdonkép így is használhatók a kütyük, de a navigáláshoz kézzel be kell írnom az adatokat és azt hittem fog e nélkül is menni. Na ennyi.Ha nem érthető amit leírtam elnézést!!
[előzmény: (3162) -bj-, 2010.01.30 11:23:07]

Csöpkehozzászólásai | válasz erre | 2010.01.29 13:45:26 (3158)
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?! Letöltöttem a legújabb Magyarország turista térképet , majd "sendmap"-al megcsináltam az új gmapsupp.img fájl-t. Kártyaolvasóval feltettem a Garmin mappába, de nincsenek rajta a ládák és a Tereppontok között nem is kereshetők. Ugyanez 2010.01.02-án levett térképekkel még működött, Mapeditben pedig már nem ládák a jelek, hanem kérdőjel. Miért?
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók