turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

petrot81hozzászólásai | válasz erre | 2022.01.05 10:20:14 (4326)
A Geoládákban be tudod állítani, hogy milyen zoom-szinten legyen clusterezés (beállítások/térképek/marker csoportosítás kikapcsolása).

Egyébként ez azért van, mert közel 5000 marker van (ha a multikat pontonként kitesszük, akkor még több), és ez sajnos a jelenlegi böngészőknek is kihívás (a jelenlegi térképmotorral).
[előzmény: (4325) hgabor1, 2022.01.05 10:14:55]

hgabor1hozzászólásai | válasz erre | 2022.01.05 10:14:55 (4325)
Elnézést, ha rossz helyen teszem fel a kérdést. Nekem a Geochachingban többek között az tetszett meg anno, hogy amikor megnyitottam Magyarország térképét, teljes nézetben (látva egész Magyarországot) láttam, hol, merre jártam már, ott vigyorogtak a sárga smileyk. Sajnos újabb térkép verziók jöttek, ahol ebben a teljes magyarországnyi nézetben "összeugranak" egy csoportba az egymáshoz közeli ládák. És ez olyan szomorú... meg nem is szép szerintem. Biztos van programozásbeli oka, hogy nem jelenik meg egyszerre az összes láda, bár furcsállom, mert régebben lassab gépek, lassabb Internet volt, mégis meg lehetett jeleníteni az összes ládát (és találatot). Nem lehetne valahogy megoldani, hogy ne ugorjanak össze a közeli ládák? Vagy csak én vagyok tudatlan és van valahol egy kapcsoló, ahol ez a funckció kikapcsolható? Én a GEOMAP önálló térképet használom, ott tapasztaltam ezt. Illetve a Geoládák alkalmazás is így működik... Vagy netán van valamilyen másik térkép, ami erre alkalmas lenne?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók