turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Pongi57hozzászólásai | válasz erre | 2020.05.31 14:14:56 (78164)
Illetve, ha az a kérdés, hogy térképet hol tudsz leszedni, akkor érdemes megnézni ezt az oldalt: www.turistautak.hu/garmin.php (külön kell belépni, de a geocaching.hu-s felhasználói neved/jelszavad is jó ide.) Én innét tettem fel a "Turistatérkép domborzatárnyalással és 5 méteres szintvonalakkal, a turistautak saját színükkel kiemelve" lehetőséget és én BaseCamp-en keresztül oldottam meg, tehát betöltöttem a térképet BS-be és onnan szinkronizáltam a Garmin-t.

Azt tudni érdemes, hogy a térkép és a geoládák "külön mozognak", tehát olyan, hogy "geocaching láda térkép" egyben nincs. Van egész országot lefedő térkép és vannak az országban rejtett ládák koordinátái, melyeket a térképen meg lehet jeleníteni.
[előzmény: (78158) suba69, 2020.05.29 19:36:22]

suba69hozzászólásai | válasz erre | 2020.05.29 19:36:22 (78158)
Garmin Dakota 20 túra GPS-hez esetleg nem tudja valaki, hogy kell a teljes Magyarországra kiterjedő geocaching láda térképet letölteni?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók