turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Mákoshozzászólásai | válasz erre | 2013.08.07 21:30:38 (68846)
A PMR rádió előnye, hogy olcsóbb, és nagyobb eséllyel fogsz beszélgetni rajta másik túrázókkal (városban darusokkal).
A CB az egy másik frekvencia, ott inkább csak taxisokkal és kamionsofőrökkel fogsz találkozni, de azok az erdőben nem igen vannak. A CB további hátránya, hogy a kézi CB készüléknek (szabályosan használva FM adásmódban 4W) nem lesz sokszorosa a PMR hatótávolságának (megéri?). Ha szabálytalanul akarod használni a nagyobb hatótáv miatt, akkor meg csak még mindig ugyanott vagy: taxisok és kamionosok az erdőben a rádióban, tovább szerezz be hozzá egy mini-mobil atomreaktort is az áramellátáshoz.
[előzmény: (68845) Dudika, 2013.08.07 17:43:09]

Dudikahozzászólásai | válasz erre | 2013.08.07 17:43:09 (68845)
Szeretnék segítséget kérni a nálam okosabb kessertársaktól. Láda keresés közben szeretnék használni adó-vevő rádiót de úgy látom a PMR készülékek ehhez nemigen jók. A kézi CB rádióra gondoltam olyanra ami nem engedély köteles, tehát szabadon használható. Ha valaki ebben jártas kérem szépen a segítségét.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók