turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

pgyphozzászólásai | válasz erre | 2011.01.29 22:53:08 (54747)
tök jó, hogy leírtad ezeket, de ezeket az ismereteket a faq-ból is beszerezhetted volna;-)
A POIkhoz viszont jó hír, hogy feltölti őket a mapszósz, csak nincsenek megjelenítve!
Ennek ellenére azért az indexelt térképeken kereshetőek. A POIk megjelenítése egyszerű, csak belehúzol a térképbe, majd megfelelően belezoomolsz (viszonylag kicsire kell, most nincs nálam nüvi, hogy megnézzem a pontos mértéket).
[előzmény: (54746) fer, 2011.01.29 22:41:00]

ferhozzászólásai | válasz erre | 2011.01.29 22:41:00 (54746)
Elmondom az eredményt, hátha mást is érdekel

Két hete kérdezősködtem itt a Garin nüvi - tuhu kapcsolatról, egy olyan autónavigációs kütyüről volt szó, amire rá van töltve az autótérkép (tehát nem az SD kártyán, hanem a belső memóriában van).
Szóval elmondom az eredményt, hátha mást is érdekel: ...simán megy mindkettő!
A mapszósszal az SD kártyára kell tölteni a térképeket és utána a nüvi-ben a menüben ki lehet választani, hogy melyiket akarom látni.
Egy dologra kell vigyázni: nem szabad felülírni a belső mem-ben lévő autótérképet, mert azt csak Garminék tudják visszaállítani (fizetős térképről van szó) - ezt mondták a telefonos megkeresésnél - egyébként nagyon segítőkészek és türelmesek voltak (ez volt a reklám helye :-).
Szóval nekem bejött a nüvi 205-ös, persze senki ne várjon olyanokat tőle, mint egy terepkütyütől, ez egy autós GPS, de ha kell bátmikor át tudom kapcsolni szintvonalas turistatérképre és az akkuját még nem sikerült lemerítenem a leírásában szereplő max 4 órás gyalogos használattal sem.
Egyet még nem sikerült megoldanom, a tuhu térképen nem jelennek meg a POI-k (az e-trex-ben a térképpel együtt feltöltődnek, a nüviben nem).

Üdv:
fer


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók