turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Tisztul_A_Visztulahozzászólásai | válasz erre | 2010.06.01 19:47:00 (3489)
Bár nem ezt kérdezted, de hátha egyszer ez is kérdésed lesz: terepen nekem a 60csx-szel az emergency tervezés adta vissza a tuhu-n legjobban a kerékpárt. A bicycle beállítással baromságokat javasolt.
[előzmény: (3488) keep, 2010.06.01 14:15:38]

keephozzászólásai | válasz erre | 2010.06.01 14:15:38 (3488)
Sziasztok!
Végre valahára megvan a saját bringám és a rossz idő (+ vizsgaidőszak) végével próbálgatnék menni erre-arra. Nagyon terepre nem mennék, a gépem nem arra való, inkább a szilárd burkolat.
Abban tudna valaki tanácsot adni, hogy a tuhu térképeket hogyan lehet / érdemes kerékpáros tervezésre használni? Terepen már annyira nem fontos, előre, mondjuk Mapszószban szeretném átlátni a lehetőségeimet, távot, szintet, stb.
Olyasmire gondolok, hogy két település között szeretnék ideális útvonalat találni, például tiltott utak + forgalom + táv + szint + látnivalók + terepviszonyok függvényében.
Nem tudom, mennyire alkalmas erre az itteni térkép.
Online térképek közül eddig a www.kenyi.hu volt a legszimpatikusabb, ott jelölve vannak a kerékpárutak, a nem burkolt kerékpárutak, illetve a forgalom mértéke és a tiltások is.
Mi a véleményetek, hol/hogyan érdemes tervezgetni ilyeneket?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók