turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Tisztul_A_Visztulahozzászólásai | válasz erre | 2010.04.20 19:20:21 (3402)
update

http://www.geocaching.hu/documents.geo?id=kozlemeny20100420
[előzmény: (3401) Old Eye, 2010.04.19 08:28:30]

Old Eyehozzászólásai | válasz erre | 2010.04.19 08:28:30 (3401)
Bocsánat, padler; most olvastam ajánlásodat. Igazad van. Átjöttem ide.

TAV! Fgg! Ez fórum lakóinak fele félszemmel / aktívan figyeli a gc fórumait, az ott folyó események csak azért nem gyűrűződnek be, mert az 'átfedés' csak emberekben van (akik kesserek isés trackhúzók, térképrajzolók is), nem tevékenységi területen. Ugyanígy sokan vannak közülünk, kik laza / szoros kapcsolatban vannak az OMP-vel,de ennek sincs itt sok nyoma, mert eltérő eszközökkel, módszerekkel dolgozunk.
Nekünk, turistautak.hu közösségének a geocaching.hu-val szemben olyan felállás lenne jó, mint az OMP-vel most: Korrekt távolságtartás (hála a külön technikai háttérnek), ugyanakkor törekvés szoros együttműködésre, mert mindkét félnek hasznos. Azonban, hogy ez megvalósuljon, türelemmel várnunk kell, mire jutnak a kesserek. Hasonló viszonyrendszert kell velük is kialakítanunk, mert szükségünk van egymásra.
KiVi párszor szólt: 'turistautak.hu-t nem fenyegeti veszély'. Hozzátenném: ... most. Ha eljön az idő, amikor lépnünk kell, elég akkor agyalnunk; csak akkor látjuk, milyen lehetőségeink vannak.
Addig -' Vigyázó szemetek gc-re vessétek!' :-)


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók