turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

laszloistvanhozzászólásai | válasz erre | 2010.03.15 07:28:27 (3291)
Nem tudom, egyre gondolunk-e: van sok kis egyedi veszekedés moderáció miegymás ügyben, de múltkorjában pénzügyi pontatlanságokról/huncutságokról, dolgok tisztázatlanságáról (muemlekem.hu - geocaching.hu - turistautak.hu összefonódások, ki hogy húz ebből hasznot a színfalak mögött, nem látható módon stb.), a vezetőséggel szembeni bizalmatlanságról, forradalmi hangulatról lehetett olvasni - komolynak tűnő emberektől is. Ha ez is a "szokásos műsor" kategóriába tartozik, akkor talán én vagyok lemaradva, másrészt ha valami szokásos is, attól nem biztos, hogy rendben van.

Kibicként odafigyelve egyébként elsőre magam is a statisztikailag mindenhol létező szájkaratés hőzöngő réteg műsorának láttam, csak aztán annyira nem tudott/akart a vezetőség válaszolni, hogy az már mellbevágó volt. Amikor pedig kumin a GC-fórumra mással üzen valamit, az olyasmi, mint mikor Kolesár a tuhu-fórumra ugyanígy - számomra ez azt jelenti: baj van. És ha csak idő nincs rá ennyi, az is az.
De remélem, csak én aggódom túl.
[előzmény: (3290) padler, 2010.03.14 22:58:10]

padlerhozzászólásai | válasz erre | 2010.03.14 22:58:10 (3290)
Mivel felhívtad rá a figyelmet, beleolvastam a gc fórumba. Úgy látom, hogy sajnos csak a "szokásos" műsor megy megint (éppen emiatt nem olvasom azt a fórumot).
[előzmény: (3283) laszloistvan, 2010.03.13 11:20:17]

laszloistvanhozzászólásai | válasz erre | 2010.03.13 11:20:17 (3283)
Csak néha nézek be a gc-fórumra (az utóbbi T3D-verziókat be szoktam ott is jelenteni), de durva dolgokat olvasni - olyanokat, amik a tuhu sorsát is masszívan érinthetik. András hiánya is súlyos, de nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz a tuhunak ennél súlyosabb problémája is...
Amikor először kavart(am) vihart a 'kié a tuhu?', 'kié a domain?', 'kié az adatbázis?' kérdésekkel, sokaknak kekeckedésnek tűnt. Nem tudom, az itteni csapat mit tud erről, mit nem, én azért most nem kicsit aggódom.
Pl. KiVi mint összes projekt metszetében lévő kulcsember tudsz valamit segíteni a tisztánlátásban, az itteni csapat felidegesíésében/megnyugtatásában?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók