turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

padlerhozzászólásai | válasz erre | 2009.02.13 16:35:43 (2398)
Ha döntőrészt turistaúton akartok menni, akkor a kéket javaslom Felsőkakig (Újvárfalva után a mesztegnyői kisvasút végállomása), onnan rövid átkötés a sárgára Somogyvárig, utána zöldön Balatonboglárig.
Esetleg Libickozmától piroson Nikláig, innen jelzetlen utakon Csisztapusztára és onnan Fonyódra. Sajnos a földutak jó része még nincsen felmérve, sőt a Buzsák-Csisztapuszta közötti műút is hiányzik.
[előzmény: (2392) hunyor, 2009.02.12 21:05:03]

hunyorhozzászólásai | válasz erre | 2009.02.12 21:05:03 (2392)
Sziasztok!
Most járok először itt, az az elképzelés hozott erre, hogy majd jó kis útvonalat állítok össze magamnak. Pécsről szeretnénk Fonyódra gyalogolni a nyár elején, kerülve az országutakat. Nem sikerült sajnos, eredményre jutnom, tulajdonképpen még csak érteni sem értem, miről cserélnek eszmét az egyes fórumok és a tervezéshez pedig nem tudom hogyan kezdjek hozzá.
Nagyon megköszönném, ha segítenétek. 1.)Az út bármelyik szakaszához, ha van tanácsotok, ötletetek, útvonaltervetek, megköszönném 2.) Hogyan fogjak neki az útvonaltervezésnek melyik felajánlott térképvariációt használjam, stb.

Köszi!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók