turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Zalai körtúrak 30 ( dabronyi kör)
Dátum: 2018.07.08 06:00 - 19:00
Hossz: 10 km
Emelkedés: 213 m
Süllyedés: 212 m
Idő: 2:50'
MTSZ pontszám: 19
Tájegység: Zala
Felhasználó: magashazizs

Útvonal letöltése GPS-be
Útvonal megjelenítése Google térképen (maps.google.com)
Útvonal letöltése Google Earth-be (.kml, Google Earth telepítését igényli)
Útvonal megjelenítése a tájegység térképén (kísérleti, SVG, lassú)

Itiner
Itiner visszafelé

Megjegyzés hozzáfűzése

Az útvonal a bezerédi Szent Vendel kápolnáig megegyezik a Zalai körtúrák 20-as útvonalával, azután:- Kápolna lapi erdők- Dabronyi tavak Vadászház ( frissítő pont)- bezerédi pincesor- Szent Vendel kápolna( frissítőpont )- Szabadnép telep- Kallósd

Az útvonal a Bezerédi Szent Vendel kápolnáig megegyezik a Zalai körtúrák 20-as útvonalával. A kápolnától északi irányba indulunk, a Kápolna lapi erdőn keresztül. Onnan kiérve balra fordulunk , az erdő és a szántó föld szélén kissebb kaptatón megyünk felfelé északi irányban. A szántóföldek elhagyása után ismét az erdőben haladunk tovább az út végéig. A kereszteződésben balra folytatjuk utunk, amely északra kanyarodva a dabronyi tavakhoz vezet minket. A déli tó egy szűkebb pontján kis hídon átkelve, majd jobbra megyünk tovább északi irányba. A tavak nyugati partján vezető erdei úton érünk a vadászházig. A vadászháztól a tavak között vezető gáton kiérve jobbra fordulunk. Útunk a tavak keleti partja mentén , déli irányba vezet, amely a kisebb tónál délkeleti irányba kanyarodik és elhagyja a tavakat. A vadász lesig kell mennünk, ahonnan déli irányban haladva érünk az erdőbe. Felfelé a horhoson érjük el az egykori Dabrony települést, majd a bezerédi pincéket és végül a Szent Vendel kápolnát. Innen útvonalunk megegyezik a Zalai körtúrák 20 útvonalával.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók