turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Zalai körtúrák 20
Dátum: 2018.07.08 06:00 - 19:00
Hossz: 20 km
Emelkedés: 497 m
Süllyedés: 509 m
Idő: 5:20'
MTSZ pontszám: 38 (visszafelé 40)
Tájegység: Zala
Felhasználó: magashazizs

Útvonal letöltése GPS-be
Útvonal megjelenítése Google térképen (maps.google.com)
Útvonal letöltése Google Earth-be (.kml, Google Earth telepítését igényli)
Útvonal megjelenítése a tájegység térképén (kísérleti, SVG, lassú)

Itiner
Itiner visszafelé

Megjegyzés hozzáfűzése

Kallósd faluház- Árpád kori kerektemplom-Kehidakustány Deák- kút-Szent László kápolna-Horváth pince,kilátó- Kallósd szőlőhegy-Páduai Szent Antal kápolna- Zalakoppány forrás kút- Bezerédi Szent Vendel kápolna- Kallósd faluház

Az útvonal a Páduai Szent Antal kápolnáig megegyezik a Zalai körtúrák 10 távjával. A 20 és 30 km -es távok útvonala tovább halad a dombtetőn észak- nyugati irányba, majd jobbra horhoson keresztül leereszkedik Zalakoppány ,Cserjés utcába. A Kanizsa és Cserjés utcák kereszteződésénél sövény mögött megbújva tálaljuk az artézi kútat. A Kanizsa utcán északi irányba megyünk a Koppányi utcáig ,ahol balra fordulunk és a falú végén a buszmegállóig megyünk. Itt jobbra fordulunk , majd a köves úton , enyhe kaptatón elindulunk a zalakoppányi szántóföldek és erdők irányába. A vörös kereszt előtt elhaladva nyugat felé megyünk tovább. Pincék , majd lakóházak között az út átvezet minket a Bezerédi Szent Vendel kápolnához. A frissítőponton megpihenve vissza indulunk a köves úton, bal oldalon a már jól ismert útvonal, de mi itt most tovább haladunk egyenesen. Kb. 300 méterre ,jobb oldalon régi magtár , majd a Szabadnép telep következik. Ezt elhagyva balra, a gabonatáblák között , fákkal övezett horhosban kaptatunk felfelé az erdőig . Az erdőn keresztül vezető úton szántóföldhöz érünk. Jobb folytatjuk utunkat, amelyen kisebb szántóföldek erdős területek kísérnek minket a faluig vezető földes úton. A faluba érve balra fordulunk és pár száz méter múlva a Szent Anna templom mellett elhaladva érünk a célba.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók