turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
GyB->Boszi "Negy kilato" felmaraton
Hossz: 21 km
Emelkedés: 822 m
Süllyedés: 721 m
Idő: 5:50' (visszafelé 5:40')
MTSZ pontszám: 47.5 (visszafelé 45.5)
Felhasználó: balazs.gyenis@gmail.com

Itiner
Itiner visszafelé

Megjegyzés hozzáfűzése



Kezdes GyB Garam utcai lakasaban reggelivel, onnan Arpad kilato, kis-hars-hegyi (Makovecz) kilato, nagy-hars-hegyi (Kaan Karoly) kilato, Erzsebet kilato, vegul zaras Boszieknel a Kuruclesi uton egy masodik reggelivel.

Megjegyzések:
balazs.gyenis@gmail.com 2015.07.26 11:43
Garam u. -> rakpart -> Margit hid -> Margit utca -> Romer Floris u. -> Aldas utca -> Torokvesz u. -> Torokvesz u. vegen jobbra, Zold jelzesen (Latohegyi u.) az Arpad kilatoig -> balra Kek jelzesen (Gluck Frigyes u.) a Hatarnyeregig (Sarga jelzesig) -> Sarga jelzesen vegig a kis-hars-hegyi kilatohoz balkez felol leagazo Sarga haromszogig -> Sarga haromszogon a kis-hars-hegyi (Makovecz) kilatoig -> vissza a Sarga jelzeshez, ezen fel a nagy-hars-hegyi (Kaan Karoly) kilatohoz -> tovabb a Sarga jelzesen a Szepjuhasznehez (itt van nyomokut!) majd innen kovetni a Piros jelzest -> Piros jelzesen fel az Erzsebet kilatohoz -> Sarga+ majd Sarga jelzesen vissza le a Szepjuhasznehez -> jelzes nelkuli osvenyen (ill. rovid szakaszon Zold jelzesen) a Kuruclesi uthoz.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók